Tom Tailor

Zakaj izbrati Tom Tailor?

Znamka Tom Tailor kombinira brezčasno klasiko z najnovejšimi trendi. Obleke izražajo moderen, vendar izjemno udoben stil, ki daje poudarek kvaliteti. Njihova posebnost so športni detajli ali posebni zaključki. Tom Tailor je za vse, ki imate radi izzive, a ostajate zvesti sami sebi. Za tiste, ki iščete dobre strani življenje. Za vas je prava odločitev le ena: Tom Tailor. Živ in barvit kot življenje samo.

Trgovina z oblačili, kot je Tom Tailor, je odlična izbira za vse, ki bi v svoje življenje radi vnesli eleganco, a se še vedno počutili športno in udobno ter mladostno pri vsakodnevnih izzivih. Tom Tailor trgovine nudijo pestro izbiro ženskih oblačil ter moških oblačil.


Kje v trgovskem centru Celje Citycenter se nahaja trgovina Tom Tailor?

Obiščite trgovino Tom Tailor v trgovskem centru Celje Citycenter. Trgovina se nahaja v prvem nadstropju trgovskega centra. Dostop je enostaven – na voljo je parkirna hiša s 1.600 parkirnimi mesti.


Kaj lahko kupite v Tom Tailor trgovini?

Obleke, izdelane iz naravnih vlaken, kot so bombaž, volna in viskoza, ki zagotavljajo kvaliteto in dolgotrajno udobje.

Tu boste našli majice, puloverje in jope, kavbojke in hlače za vse starosti, tako za moške kot za ženske. Dame bodo našle pester izbor kril, med tem, ko bodo moški lahko uživali v izbiri polo majic. Ne manjkajo niti modni dodatki, kot so šali, denarnice in torbice, pasovi in dežniki. Našli pa boste tudi obleke za močnejše postave.


Spletna trgovina Tom Tailor

Če slučajno ne najdete določenega izdelka ali številke v fizični trgovini, ne pozabite preveriti ponudbe v spletni trgovini Tom Tailor.

Ko naročate preko spleta, ne pozabite na možnost brezplačnih vračil v vse fizične trgovine Tom Tailor v roku 14 delovnih dni od prevzema pošiljke. Torej obleke lahko vrnete tudi v trgovskem centru Celje Citycenter.