Atelier Rebul

Blagovna znamka Atelier Rebul velja za naravno kozmetiko s 100 % naravnimi dišavami, brez parabenov, mineralnih olj, sulfatov, ftalatov in dodanih sintetičnih barvil. Kozmetika je okolju prijazna in ni testirana na živalih. Vedno bolj pa usmerja pozornost tudi k ekološkem vidiku, zato se osredotoča predvsem na reciklirano embalažo in možnost ponovnega polnenja.

Ena izmed posebnosti blagovne znamke Atelier Rebul so več kot 125 let stari farmacevtski recepti, ki združujejo povsem naravne sestavine z najbolj izpopolnjenimi znanstvenimi formulami. Izrednega pomena so visokokakovostne sestavine iz različnih koncev sveta. Tako se lahko razvajate z vrsto izdelkov, ki vsebujejo naravna eterična olja mandarin iz Bodruma, sivke iz Francije, vrtnic iz Turčije, grenkega pomarančevca iz Italije ter češnjevih cvetov iz Japonske itd.

Spoznajte pestro ponudbo izdelkov Atelier Rebul, ki zajema parfumske vode, kolonjske vode, dišave za dom (difuzorje in dišeče sveče), negovalno linijo za roke in telo (trda mila, tekoča mila, gele za prhanje, losjone in kreme za roke), 100% naravno in vegansko Pharmacy linijo ter pomlajevalno linijo Snežne Alge.