L'OCCITANE

L’OCCITANE že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave.

Provansalska filozofija, uživati življenje v harmoniji z naravo, je že od samega začetka srce vsega, kar delamo in v kar verjamemo. Aktivno skrbimo ne le za ohranjanje obdelovalnih površin, temveč tudi za obnovo ekosistemov. Verjamemo, da lepota presega meje vidnega. Naš pristop je na vsakem koraku holističen – od semen, ki jih položimo v zemljo, pa do nege kože z našimi izdelki. Negujemo naravo, da bi ustvarili boljšo prihodnost. Delamo vse, kar je v naši moči, da bi svet spremenili na bolje, in vse okoli sebe spodbujamo, da bi počeli enako. Z vlivanjem novih moči vsemu živemu okoli nas pomagamo, da semena znova vzklijejo ter se človek uglasi z naravo in samim seboj.


Gojimo dobre spremembe.

Vsako leto posadimo izjemne rastline, naš vir aktivnih sestavin, ki so v popolni simbiozi z ekosistemom, v katerem uspevajo. Vedno znova se obračamo k materi naravi in občudujemo njene sadove. Raziskujemo njene zaklade in izpopolnjujemo svoje tehnologije, dokler ne pridemo do prelomnih odkritij in novih čudežnih sestavin za naše negovalne formule. Ne proizvajamo le izdelkov, temveč ustvarjamo spomine. Spoštujemo planet in skrbimo za okolje, saj verjamemo, da vsako dobro dejanje pomeni spremembo na bolje, ne glede na to, kako veliko ali majhno je.

Ta čudovita zgodba, ki se je začela v Provansi in se danes piše tudi onkraj njenih meja, je brezkončna in še naprej jo bomo ustvarjali skupaj z vami.