Sport Vision

Trgovina Sport Vision v Citycentru Celje je ena izmed dvanajstih trgovin v Sloveniji. Je specializirana za prodajo priznanih balgovnih znamk športne obutve in tekstila kot so: Nike, Adidas, Salomon, New Balance, Icepeak, Under Armour, Jack Wolfskin, Converse, Mizuno, Asics, Mont, Merrell, in mnoge druge.

Je edina Sport Vision trgovina vzhodno od Ljubljane, v kateri kupci lahko najdejo kotiček s poudarkom na pohodništvu. Prijazni strokovno usposobljeni prodajalci, vam bodo v vsakem trenutku znali svetovati, katera obutev je za vas prava, glede na namen uporabe.

Poleg bogate ponudbe športne obutve in tekstila, pa v Sport Vision trgovini najdete tudi modno obutev in oblačila za prosti čas.

Vsak mesec radi razvajamo naše stranke in obiskovalce ter jim v ta namen pripravimo ugodnosti in znižanja izbranih izdelkov. Strankam je na voljo tudi program zvestobe Sport & Bonus, ki članom zagotavlja popust odvisen od njihovih preteklih nakupov, vsaka novo včlanjena stranka v program zvestobe pa kot darilo prejme popust že ob prvem nakupu.