Vitapur

Vitapur – doživite kakovost in udobje na drugačen način

Vitapur je že več kot 10 let vodilna blagovna znamka na področju izdelkov za spanje, dom in prosti čas. Prisotni nismo le v Sloveniji, ampak tudi v vse širšem mednarodnem okolju. Naš slogan je »Passion for living«. Le-ta sporoča, da je naše vodilo strast do boljšega bivanja. Vse, kar počnemo, počnemo s strastjo in prepričanjem, da lahko kupcem ponudimo le najboljše. Naše poslanstvo je razvijati izdelke, ki ljudem dvigujejo kakovost življenja.

Smo največji proizvajalec ležišč v Sloveniji. Na ležišča Hitex prisega že veliko zadovoljnih kupcev vseh generacij. Sicer pa svojim strankam ponujamo izdelke za ves dom, ki so namenjeni:

  • boljšemu spanju (vzglavniki, odeje, posteljnina, ležišča, letvena dna …),
  • pripravi zdrave in okusne hrane (kuhinjska posoda, noži, ostali pripomočki za kuhinjo …),
  • dodatnemu udobju in prostemu času (kopalniški program, dekorativa, potovalni program …).

Vsem našim izdelkom je skupno, da so kakovostne izdelave in iz najboljših materialov, pri čemer težimo k naravnim. Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Kupcem ponujamo samo izdelke, za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti.

Največ pozornosti namenjamo prav vam, cenjenim strankam, vašim potrebam in željam. Prisluhnemo vsaki vaši želji in poiščemo način, kako jo bomo v največji meri izpolnili.

Lahko rečemo, da so naša prednost lastne blagovne znamke: Vitapur, Hitex, Vitapur Family, Rosmarino, Scandinavia, 4Kiddo in Svilanit.

Vitapur in laskavi naziv Spletni trgovec leta 2016
Naša uspešnost se kaže na več področjih in tako smo sodelovali tudi za naziv Spletnega trgovca leta 2016. Med močno konkurenco smo si zaslužili laskavi naziv, in sicer smo postali Spletni trgovec leta 2016, v kategoriji Dom&Vrt.