Office Shoes

OFFICE SHOES je specializirana mednarodna veriga trgovin z obutvijo prepoznavnega slovesa, ki vse od ustanovitve leta 1996 skrbi, da ima v svoji ponudbi vrhunsko obutev. OFFICE SHOES ima v svoji verigi preko 300 trgovin v 17 državah, v katerih več kot 1.500 zaposlenih vsak dan postreže preko 100.000 zadovoljnih strank. Matično podjetje se nahaja v naši sosednji državi, na Madžarskem.

Prvo trgovino na slovenskih tleh smo odprli v našem glavnem mestu, v Ljubljani, v nakupovalnem središču BTC CITY. Kaj kmalu sta ji sledili še trgovina na Čopovi ulici v Ljubljani in trgovina v najbolj sončnem mestu v Sloveniji – v Kopru.

V želji po širjenju, se je naši mali družini pridružilo še dvanajst drugih trgovin. Tako smo samo v letu dni »zrasli« iz 3 trgovin na kar 15 in se združili v uspešno zgodbo.

Naše trgovine se nahajajo po več lokacijah po vsej Sloveniji, od Prekmurja vse do Primorske. Seveda se pri tem ne bomo ustavili, saj želimo biti dostopni prav vsem.

Naše poslanstvo je svojim kupcem ponuditi vrhunsko obutev svetovno priznanih znamk kot so Converse, Lacoste, Vans, Skechers, Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld, Gant, Napapijri, New Balance, Lauren, CAT, Timberland, Puma, Dr. Martens in še mnoge druge, vse to po konkurenčnih cenah.

Naše trgovine so prava izbira za vse, ki iščete moško, žensko ali otroško obutev. Kjer med ponudbo najdete športne, elegantne, klasične in super modne modele. Našo obutev boste lahko nosili ob različnih priložnostih in kombinirali na različne stile, ne glede na leta.

Udobje, kvaliteta in vrhunski dizajn so torej skupni imenovalec obutve, ki jo boste našli v naših trgovinah OFFICE SHOES. Zagotavljamo vam, da boste v nakupovanju pri nas enostavno uživali.