Galileo

GALILEO je hrvaška modna blagovna znamka, katere cilj je od svojega nastanka leta 2002 približati svetovne modne trende sodobnemu moškemu. Skupno delo, skrbno izbrani dizajni in kvalitetni materiali, so prinesli z leti razvoja uspeh in postali smo nesporni tržni liderji med trgovinami z moško modo.

V ponudbi najdete: moške obleke, suknjiče, srajce, hlače, puloverje, majice, čevlje, ure, očala, pasove, skratka vse kar potrebuje moški in vse to na enem mestu. Galileo koncept je skupek kvalitete proizvodov, edinstveni dizajn in imidž blagovne znamke, ki karakterizira visoko estetiko oblačil, katera dodatno pooudarijo moškost. Galileo je utelesil poslovnega moškega za 21. stoletja z dozo urbanosti  poudarjene elegance.

In čeprav se lahko Galileo okarakterizira za moško poslovno modo, on v svojem modnem portfelju ponuja moško modo za vsako priložnost; oblačila, obutev in modne dodatke za vsako priložnosti. Imeti dobra in udobna oblačila je glavna prioriteta vsakega moškega. S sprejemanjem trendov modernega, evropskega in svetovnega poslovanja, s neprestanimi izboljšavami kvalitete, dela in delovnega okolja je Galileo danes med vodilnimi trgovinami Adriatik regije v svojem segmentu.

Bodite drugačni – nosite Galileo.