Zlatarna Celje

Zlatarna Celje ponuja pester izbor zlatega, srebrnega in diamantnega nakita vrhunske kvalitete

V ponudbi lahko izbirate med modnimi uhani, verižicami, zapestnicami, ogrlicami, obeski in prstani lastnih kolekcij Zlatarne Celje ter jeklenim nakitom in ročnimi urami znamke Lencia. V kolekciji poročnih in zaročnih prstanov je na voljo vse od klasične zlate rinke do modernih poročnih prstanov v najrazličnejših kombinacijah.

V ponudbi lahko izberete tudi lepo darilo, saj je na voljo kolekcija personaliziranih daril za posebne priložnosti. Podarite unikatni zlat ali srebrn ‘Cekin za spomin’ z vgraviranim osebnim sporočilom, ovekovečite prelomnico v življenju na kartico z zlato ploščico naložbenega zlata ‘Moj zlati gram’ ali pa izdelajte verižico z imenom ali le inicialko ‘I Like My Name’. V poslovalnici Zlatarne Celje v Nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Šiška nudijo tudi različne storitve, kot so luknjanje ušes, graviranje nakita, odkup zlata ter čiščenje nakita.


Nakit s tradicijo, ki sega globoko v zgodovino

Zlatarna Celje svojo bogato zgodbo zlatarstva in izdelave nakita piše že od leta 1844, vendar segajo začetki zlatarstva na Celjskem že v daljno leto 1446, ko je Celje postalo stičišče vplivov zlatarske umetnosti vse Evrope in dobilo pogovorni naziv zlatarskega mesta.

Danes podjetje ustvarja zlati nakit za vse priložnosti pod krovno blagovno znamko Zlatarna Celje, srebrni nakit in ure pod blagovno znamko Lencia, moške ure Seven in cenovno bolj dostopno blagovno znamko izdelkov iz jekla Lencia S. Podjetje ima lastno proizvodnjo in močno razvito maloprodajno mrežo, preko katere ustvari večino svojih prihodkov na domačih in tujih trgih. Zlatarna Celje svoje poslanstvo uspešno gradi na dobro znani tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo ter široki ponudbi izdelkov.

Poleg proizvodnje in prodaje nakita se Zlatarna Celje ukvarja tudi s trgovanjem naložbenega zlata. Najbolj zvestim strankam pa je na voljo Zlata kartica, ki članom kluba zvestobe prinaša številne ugodnosti in popuste.