ODPRTO - Trgovine & storitve

Show menu

Trgovine & storitve - Loterija Slovenije

Naslov:

Loterija Slovenije, Gerbičeva ulica 99, 1000 Ljubljana

Kontakt:

+386 (0)1 242 61 75

Loterija Slovenije

Loterija Slovenije je prvi in največji prireditelj klasičnih iger na srečo v Sloveniji. Velik del sredstev, pridobljenih iz naslova prirejanja iger na srečo, namenjamo invalidskim, humanitarnim in športnim organizacijam.
  • Loto je najbolj priljubljena igra v Sloveniji in zelo preprosta za igranje. Temelji na žrebanju kombinacije sedmih številk in ene dodatne. Glavni dobitek je Sedmica, katere vrednost se giblje od 250.000 € pa vse do 5 milijonov €. Žrebanja so ob sredah in nedeljah. Cena kombinacije je 0,60 €. Z dodatnim plačilom Lota plus in Lotka sodelujete še v dodatnih žrebanjih.
  • Eurojackpot je prva mednarodna igra v Sloveniji. Žrebanje poteka iz dveh bobnov, iz prvega se žreba 5 številk, iz drugega pa 2 številki. Glavni dobitek je Jackpot (5+2), katerega vrednost se giblje od 10 milijonov € pa vse do 90 milijonov €. Žrebanja so ob petkih. Cena komibnacije je 2,00 €. 
  • 3x3 je naša prva dnevna igra, to pomeni, da so žrebanja vsak dan. Žrebanje je računalniško, vsak dan ob 13. uri. Številk ne izbirate sami, temveč vam jih izbere računalnik, zato za igranje ne potrebujete nobenega znanja. Glavni dobitek je 100.000 € in to prav vsak dan. Cena kartice je 1,50 €.
  • SREČKE: vedno so vam na voljo tudi različne srečke. Izbirate lahko med raznovrstnimi oblikovnimi podobami, različnimi načini odkrivanja dobitkov in različnimi cenami srečk. Izberete lahko tudi Paketek srečk. Cena srečke je od 1,00 € dalje.
  • SPLETNE IGRE: za spletne navdušence so na naši spletni strani loterija.si različne vrste iger: razvedrilne, stopenjske in igre s številkami. Vrednost dobitka je odvisna od vrste igre in od vašega vplačila v igro.

Blagovne znamke