Vijolični šali za pomoč ženskam v Varni hiši Celje - Citycenter

Vijolični šali za pomoč ženskam v Varni hiši Celje

18. 11. 2019

Uspešen zaključek dobrodelnega projekta ob jesenski modni reviji

Suzi Kvas (levo) in Darja Lesjak (desno)
Suzi Kvas (levo) in Darja Lesjak (desno)
Citycenter Celje je predstavil 48 vijoličnih šalov na petih jesenskih modnih revijah, ki so jih spletle prostovoljke iz širše celjske regije. V mesecu oktobru pa je bilo možno unikatno izdelane šale s prostovoljnim prispevkom tudi odkupiti. Tako zbrana sredstva je celjski Citycenter podvojil in donacijo v višini 1000 eurov danes tudi predal predsednici Društva Regionalna Varna hiša Celje. 

»Na naš jesenski modni dogodek sem ponosna tudi zaradi njegovega »toplega« sporočila dobrodelnosti in odličnega odziva vseh sodelujočih prostovoljk, ki so ponovno pokazale, kako spretne in izvirne so bile pri pletenju, saj prav vsak vijolični šal nosi njihov unikatni pridih. Ženskam iz Varne hiše Celje smo poleg sredstev podarili tudi šale. To naj jim bo vzpodbuda v težkih dneh,« je ob zaključku jesenske dobrodelne akcije povedala center managerka Darja Lesjak.

Direktorica javnega zavoda Socio Suzi Kvas je ob prevzemu donacije izrazila zadovoljstvo: »V Citycentru Celje so ponovno dokazali, da je dva tako različna pojma, kot sta moda in humanitarnost, mogoče povezati v uspešno zgodbo. Pletilje in obiskovalci, ki so kupili vijolične šale pa so s svojimi dejanji poslali sporočilo, da jim je še kako mar za ženske, ki so se znašle v stiski. V imenu uporabnic Varne hiše Celje se vam iskreno zahvaljujem za podporo delovanja tega programa, ki jim nudi pomoč in nujno potrebno zavetje.«
VARNA HIŠA CELJE

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

Dodatne informacije in pojasnila

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si


Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi - PRIMA komunikacije
M: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si