Citycentrovo srce za pomoč ljudem v stiski - Citycenter

Show menu

Citycentrovo srce za pomoč ljudem v stiski

Humanitarni sklad Citycentrovo srce

V letu 2010 smo ustanovili humanitarni sklad, katerega namen je pomagati socialno ogroženim družinam iz celjske regije. Od vsakega nakupa Citycentrovega darilnega bona bo 1 % vrednosti namenjen humanitarnemu skladu. Z zbranimi sredstvi bomo pomagali in olajšali življenje družinam, ki pomoč najbolj potrebujejo.

Mnogi posamezniki in družine v naši bližini živijo na robu ali celo pod pragom revščine. Odločili smo se, da jim pomagamo po najboljših močeh. V sodelovanju s pristojnimi institucijami bodo sredstva prišla v prave roke.

Skupaj jim bomo omogočili lepše življenje! Zahvaljujemo se vam, da ste z nakupom bona prispevali k dobremu dejanju.
Citycentrovo srce za vaše srce
Praznovanje našega 10. rojstnega dne nosi tudi humanitarno noto, saj bomo donirali 10.000 € za nakup prenosnega ultrazvočnega aparata, ki ga bo uporabljala ekipa Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Celje.

S svojim prispevkom pa lahko v tej humanitarni akciji sodelujete tudi vi. Neposredno ob osrednjem prireditvenem prostoru vas čaka veliko srce, ki skriva v sebi številne drobne pozornosti. Za vsak podarjeni evro boste prejeli darilce ob 10. rojstnem dnevu Citycentra Celje.

Citycenter pomaga uresničiti Jakobove sanje

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo JAKOB ali JAKOB5 na številko 1919 in prispevali boste 1 ali 5 EUR za operacijo Jakoba Zupana.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, Izimobila, Debitela, Tušmobila in Simobila. Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na Facebook strani Slatna Stopimo Skup.

Sredstva lahko nakažete tudi na transakcijski račun društva Slatna Stopimo Skup: SI 56 6100 0000 7878 978, Delavska hranilnica, ali na Jakobov račun: SI 56 03163 1000515541, SKB Banka Jakob Zupan, Cerovec pod Bočem 20b, 3250 Rogaška Slatina

Zbrana sredstva bomo porabili izključno za operacijo Jakobove nogice.

Več informacij na FB strani.

Zamaški za Simona

Z zbranimi zamaški bomo Simonu omogočili nakup nožnih protez, da bo ponovno zaživel aktivno in kvalitetno življenje!

Dodatne informacije:

Zbiraj zamaške in pomagaj!

Pomagajmo Alexu

V Citycentru Celje od 15. decembra 2014 naprej zbiramo plastične zamaške za Alexa. Hvala vam, da s skromnim prispevkom pomagate pri nakupu pripomočkov in dodatnih terapij.
Zbira se tudi pomoč v obliki finančnih sredstev, in sicer lahko nakažete sredstva na:

Škofijska Karitas Celje, TRR odprt pri ABANKI d.d.
TRR/IBAN: SI 56 0510 0801 5567 619
Referenca / Sklic: 29355
SWIFT/BIC CODE:ABANSI 2X
Namen: Donacija ali humanitarna pomoč
Kontaktni e-mail: novak_klara@yahoo.com
Alexovo sporočilo: Moje ime je Alex. Mamica in očka sta me težko pričakovala, zato je bilo veselje ob mojem rojstvu neizmerno. Vendar je trajalo le dva dni ... Tretji dan sem  v jaslih zaradi okužbe z bakterijo prenehal dihati,zdravniško osebje pa me je našlo veliko prepozno. Uspeli so me oživeti, vendar  so bile poškodbe mojih možganov katastrofalne. Danes sem star 4 leta in imam še ogromno zdravstvenih težav, čeprav sem jih  nekaj že uspel premagati. Imam težave z motoriko in gibanjem: ne hodim, ne sedim, ne obvladam drže glave, ne morem uporabljati rok, ne morem se normalno prehranjevati, ne morem govoriti. Imam težave z epilepsijo in dihanjem. Lahko pa se pohvalim, da redno obiskujem fizioterapijo, logopeda, delovne terapije in da počasi, vendar vztrajno napredujem. Ker sem borec in ker mamica in očka verjameta vame ... Vem, da je ljudi,ki verjamejo vame še več, zato bi se zahvalil vsem, ki so mi s skromnim prispevkom pripravljeni pomagati pri nakupu pripomočkov in dodatnih terapij. Ostanite zdravi in srečni. Alex

Zamaški za Vida

Zbiramo zamaške za 15-mesečnega Vida, ki je že od rojstva gibalno močno oviran. Z zbranimi sredstvi bi mu omogočili dodatno zdravljenje in nabavo prepotrebnih pripomočkov za izvajanje terapij.

Kontakt: 041 542 598

Hvala za vsak darovan zamašek!

Obdarujmo rejniške otroke iz celjske regije in jim skupaj izpolnimo njihove novoletne želje

Dragi obiskovalci Citycentra,

S pomočjo centrov za socialno delo celjske regije smo v Citycentru Celje navezali stike z rejniškimi družinami, katerih rejenci si kot vsi otroci želijo drobnih pozornosti. Prosili smo jih, da narišejo svojo novoletno željo in nam risbice posredujejo. Panoje z risbicami smo razpostavili po vsem Citycentru.