Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do velikega koncerta Hamo & Tribute 2 Love
Koncert

Veliki koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki

čet, 30. junija
Dogodek

V sklopu Cityband 2022 vas vabimo na veliki koncert skupine HAMO & TRIBUTE 2 LOVE S SIMFONIKI!

V sklopu natečaja Cityband 2022 vas vabimo na veliki koncert skupine HAMO & TRIBUTE 2 LOVE S SIMFONIKI!
Cityband 2022 – natečaj za neuveljavljene glasbene skupine, na katerega se je letos prijavilo rekordno število skupin, kar 23, je tudi letos dobil dva zmagovalca. Enega po izboru strokovne komisije (Peter Dekleva, Tone Kregar in Rok Drobež) – skupina EYP in enega po izboru poslušalcev (glasovanje na facebook strani Citycentra Celje) – skupina Lesni štromi.

Obe zmagovalni skupini se bosta predstavili s 30-minutnima nastopoma pred koncertom Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki.

👉 KDAJ in KJE? Četrtek, 30. 6. 2022 – parkirišče pri GALA CAFFE
19:00 – nastop dveh finalistov glasbenega natečaja CITYBAND 2022 (EYP in Lesni štromi)
20:30 – koncert Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki

👉 VSTOPNICE
Koncert je brezplačen, vendar bo vstop na dogodek mogoč le z vstopnico. Vstopnice bodo na voljo od 24. junija 2022 naprej na Info točki Citycentra Celje.

👉 Poišči junijsko številko Citycenter magazina, ki izide 22. junija 2022, izpolni kupon in ga zamenjaj za 2 vstopnici za koncert. Število vstopnic je omejeno.

Dogodek bo potekal v vsakem vremenu. Se vidimo!

Pomembne informacije

KDAJ SE PRIDE NA SAMO PRIZORIŠČE?
Prizorišče je na zunanjem parkirišču pri Gala Caffe. Priporočamo, da parkirate v garažni hiši. Vstop na prizorišče bo možen samo z vstopnico.

ALI POTREBUJEM VSTOPNICO?
Zaradi omejenega števila sedežev bo število udeležencev na koncertu omejeno, zato bo dostop na prizorišče od 18.30 naprej možen samo z (brezplačno) vstopnico. Prizorišče bo ograjeno.

KJE DOBIM VSTOPNICO OZ. KJE JO LAHKO PREVZAMEM?
V kolikor ste izpolnili kupon (objavljen v Citycenter Magazinu, Celjanu ali Novem tedniku), ga prinesete na Info točko v pritličju Citycentra Celje in prejmete 2 vstopnici. Prav tako prevzamete vstopnice na Info točki nagrajenci v nagradnih igrah (najkasneje na dan koncerta do 18. ure).

ALI BODO SEDIŠČA?
Da. Sedeži niso označeni.

KDAJ SE BO ZAČEL DOGODEK?
Vrata na prizorišče se odprejo ob 18.30 s ponudbo gostincev. Koncert z nastopi predskupin – zmagovalcev CITYBAND 2022 – se bo začel ob 19. uri, sledil bo koncert Hamo & Tribute 2 Love s simfoniki.

KJE LAHKO KORISTIM KUPON ZA PIJAČO IN JEDAČO?
Skupaj z brezplačno vstopnico za koncert ste prejeli tudi 1 kupon za pijačo = 1 x gratis pijača in 1 kupon za jedačo = 1 x gratis jed. Na dan koncerta od 18.30 naprej lahko s temi kuponi obiščete gostinske ponudnike na prizorišču koncerta.

ALI BODO ČLANI SKUPINE HAMO & TRIBUTE 2 LOVE PODPISOVALI CDJE IN PLOŠČE?
Da, za vse, ki bi želeli avtogram ali fotografijo, bodo člani skupine Hamo & Tribute 2 Love na voljo po koncertu in bodo tudi delili avtograme.

KDAJ JE PRIPOROČLJIV PRIHOD V CENTER?
Zaradi pričakovanega večjega števila obiskovalcev na dan koncerta predlagamo, da se v nakupovalno središče oz. na prizorišče koncerta odpravite pravočasno.

BO GARAŽNA HIŠA ODPRTA KOT OBIČAJNO?
Nakupovalno središče Citycenter Celje bo delovalo po običajnem delovnem času. Garažna hiša bo odprta do polnoči.

Želimo vam nepozabno glasbeno doživetje na letošnji začetek poletja!

CITYCENTER CELJE RAZGLASIL ZMAGOVALCE NATEČAJA CITYBAND 2022

V največjem nakupovalnem središču na Celjskem so že 12. leto zapored izpeljali glasbeni natečaj Cityband, ki ostaja eden od najbolj znanih glasbenih natečajev v Sloveniji. V preteklih 11-ih letih se je izkazalo, da je bil ravno Cityband odskočna deska številnim obetavnim glasbenikom, ne glede na to, ali so prejele naziv Cityband ali ne. Velja omeniti skupine Lumberjack, Joker Out, Hogminister, Ansambel Greh in nenazadnje skupino LPS. Skupaj se je na ta glasbeni natečaj doslej prijavilo že več kot 140 neuveljavljenih glasbenih skupin iz cele Slovenije, nekatere celo večkrat, kar potrjuje pomembnost tovrstnih priložnosti za mlade glasbenike.

Natečaj CITYBAND 2022 dobil zmagovalca – skupini EYP in LESNI ŠTROMI

Na tradicionalni glasbeni natečaj Cityband se je letos prijavilo kar 23 še neuveljavljenih glasbenih skupin iz cele Slovenije, kar je največ doslej in tudi letos slavita dva zmagovalca. Prvega je izbrala strokovna komisija, drugega pa poslušalci na facebook strani Citycentra Celje. Zmagovalec 3-članske strokovne komisije: Tone Kregar, Rok Drobež in Peter Dekleva je kranjska skupina EYP, ki za nagrado prejme dva snemalna dneva v profesionalnem studiu. Zmagovalec po mnenju poslušalcev (glasovanje na facebook strani Citycentra Celje) pa je skupina Lesni štromi iz Makol in okolice, ki prejme darilne bone Desetak v vrednosti 500 eur.

Brezplačna vstopnica in kupon za osvežitev

Citycentrovem Magazinu, ki izide 22. junija, bo objavljen kupon, s katerim bodo lahko obiskovalci na Info točki v pritličju Citycentra Celje prevzeli brezplačno vstopnico. Ker je število vstopnic omejeno, velja s prevzemom vstopnice pohiteti. Skupaj z vstopnico pa bo vsakdo prejel tudi kupon za brezplačno osvežitev na koncertu pri Citycentrovih gostinskih ponudnikih.