Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Aktualne nagradne igre

Za vas pripravljamo številne nagradne igre in natečaje. Sodelujte z nami in si priigrajte zanimive nagrade! Spremljajte našo spletno stran ter Facebook  in Instagram profil. Vse najboljše!

Vsako nedeljo na Facebooku!
NEDELJSKA UGANKA

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor na tedensko nagradno vprašanje, ki bo objavljeno vsako nedeljo do preklica na facebook strani Citycentra Celje, in sicer na temo Desetaka in nakupovalnega centra Citycenter Celje ter slediti facebook strani Citycentra Celje.

🎁 Nagradni sklad: vsak teden 1 x darilni boni Desetak v vrednosti 40 eur

Vsako drugo sredo
NAJBOLJŠI IZDELEK

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor na nagradno vprašanje, ki bo objavljeno vsako drugo sredo, torej vsakih 14 dni do preklica na facebook strani Citycentra Celje, in sicer na temo Desetaka in nakupovalnega središča Citycenter Celje ter slediti facebook strani Citycenter Celje.

🎁 Nagradni sklad: vsak drugi teden 1 x nagrada shop-partnerja (prodajalne ali gostinskega lokala)

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.