Aktualne nagradne igre

Za vas pripravljamo številne nagradne igre in natečaje. Sodelujte z nami in si priigrajte zanimive nagrade! Spremljajte našo spletno stran ter Facebook  in Instagram profil. Vse najboljše!

Natečaj za neuveljavljene glasbene skupine
Prijave na glasbeni natečaj CITYBAND

Nastopite lahko na velikem koncertu Cityband, ko bomo žurali skupaj z MI2 in gosti. Najboljša skupina po mnenju strokovne žirije bo osvojila dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, zmagovalec po mnenju »poslušalcev« pa darilne bone Desetak v vrednosti 500 EUR.

Vsako nedeljo na Facebooku!
NEDELJSKI KVIZ

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor na tedensko nagradno vprašanje, ki bo objavljeno vsako nedeljo do preklica na facebook strani Citycentra Celje, in sicer na temo Desetaka in nakupovalnega središča Citycenter Celje ter slediti facebook strani Citycentra Celje.

🎁 Nagradni sklad: vsak teden 1 x darilni boni Desetak v vrednosti 40 eur

Vsako sredo na Facebooku!
IGRIVA SREDA

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor na tedensko nagradno vprašanje oz. rešitev križanke, ki bo objavljena vsako sredo do preklica na facebook strani Citycentra Celje in slediti facebook strani Citycentra Celje.

🎁 Nagradni sklad:: vsak teden 3 x praktično darilo Citycentra Celje

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.