Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do velikega koncerta Hamo & Tribute 2 Love

Aktualne nagradne igre

Za vas pripravljamo številne nagradne igre in natečaje. Sodelujte z nami in si priigrajte zanimive nagrade! Spremljajte našo spletno stran ter Facebook  in Instagram profil. Vse najboljše!

pet., 20. maj
sob., 25. jun.
Razglasitev enega zmagovalca: 23. 6. 2022, po 12. uri.
CITYSTYLE #5

🎁 Med vsemi prijavami bomo izbrali 5 kandidatov oz. kandidatk, ki bodo deležni stiliranja (izbor oblačil in obutve, oblikovanje pričeske, ličenje, manikira, fotografiranje), nato pa njihove stajlinge objavili na našem Instagram profilu, kjer bo potekalo glasovanje za najboljši #citystyle. Model, ki bo zbral največ glasov – všečkov, bo postal zmagovalec in prejel nagrado v obliki darilnih bonov Desetak v vrednosti 200 eur. Med glasovalci pa bomo izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli Desetake v vrednosti 40 eur.

Vsako nedeljo na Facebooku!
NEDELJSKI KVIZ

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor na tedensko nagradno vprašanje, ki bo objavljeno vsako nedeljo do preklica na facebook strani Citycentra Celje, in sicer na temo Desetaka in nakupovalnega središča Citycenter Celje ter slediti facebook strani Citycentra Celje.

Nagradni sklad:

🎁 Vsak teden 1 x darilni boni Desetak v vrednosti 40 eur

Vsako sredo na Facebooku!
IGRIVA SREDA

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor na tedensko nagradno vprašanje oz. rešitev križanke, ki bo objavljena vsako sredo do preklica na facebook strani Citycentra Celje in slediti facebook strani Citycentra Celje.

Nagradni sklad:

🎁 Vsak teden 3 x praktično darilo Citycentra Celje

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.