Gostinstvo - Citycenter

Show menu

Gostinstvo - Teta Frida

Naslov:

Friderik Žerak s.p., Celjska cesta 31a, 3252 Rogatec

Teta Frida

Zgodbo tete z najslajšimi idejami v mestu je najlažje začutiti v njeni konceptualni slaščičarni in kavarni. Pri Teti Fridi se vse vrti okoli čokolade: od tortic, sladoledov, do najboljših pralinejev. Vse 100% naravno. Zelo ceni kakovost, zato so vse njene kreacije narejene brez umetnih arom, barvil ali konzervansov. Izdelane so brez transmaščob, ki so pogosto prisotne v industrijskih slaščicah, za naše zdravje pa so izjemno škodljive. Teta Frida ne uporablja margarine ali palmovega olja, ampak mlečno in kakavovo maslo, za barvanje pa sveže sadje in zelenjavo. V slaščicah Tete Fride se bohoti gourmet čokolada iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave, in ne iz poceni kakava iz okolju škodljive proizvodnje.

Pripravite se na nepozabno sladko izkušnjo, kajti odločitev v prijetnem okolju vrhunsko dovršenega dizajna, se bo pred njenimi sladkimi vitrinami spremenila v veliko skušnjavo. Dnevno je na voljo več kot 30 različnih tort, kremšnit, slaščic v kozarčku, domačih pit ter več kot 30 različnih vrst 100% naravnega sladoleda. Na poličkah darilnega programa pobrskajte med več kot 100 različnimi unikatnimi sladkimi darili Tete Fride in presenetite tudi najbližje. Ne spreglejte mednarodno nagrajenih čokoladnih izdelkov Tete Fride, ki jih najdete ravno v darilnem kotičku!

Teta Frida je naklonjena tudi gostom s posebnimi željami. Presnojedci se lahko posladkajo s presnimi sladicami, ki so brez kakršnihkoli umetnih ali naravnih sladil, v njih ni niti drugače zelo priljubljenega agavinega sirupa ali brezovega sladila. V njeni vitrini boste našli tudi nekatere sladice z brezglutenskimi in brezlaktoznimi sestavinami. Preverite izbor in izberite svojo najljubšo sladico.

Za vse LCHF privržence je ustvarila linijo Fit Frida, linijo 100% naravnih slaščic, ki so popolnoma brez moke in sladkorja, slajene le z naravnim fermentiranim sladilom eritritol in stevio. Izdelane so po strogih načelih LCHF, zato vsebujejo veliko zdravih maščob ter malo ogljikovih hidratov. Zaradi nizkega glikemičnega indeksa so še posebej primerne za diabetike. Zdrave, pa vendar v okusu ne zaostajajo za ostalimi Fridinimi kreacijami. Sladkajte se brez slabe vesti!

Vzemite si svoj sladki trenutek dneva tudi v nakupovalnem vrtincu. Vabljeni k teti z najslajšimi idejami v mestu! :)