Oštarija

Med ljubitelji prave morske kulinarike zaseda Gostilna Asado v Levcu pri Celju zagotovo eno od najvišjih mest. Ko je Srečko Kukovič pred več kot desetimi leti odprl v Levcu eno prvih »ribjih« restavracij na celjskem, so se mu dobesedno uresničile dolgoletne otroške sanje. Takšen začetek pa je v gostinstvu porok za uspeh in zadovoljstvo številnih ljubiteljev tovrstne hrane. Svoje bogato kulinarično znanje bodo v prihodnje razdajali v gostinskem lokalu Oštarija.

Ponudba Oštarije pa bo za poznavalce Asada povsem nekaj novega. Že samo ime nakazuje na jedi, ki so značilne za pravo slovensko domačo oštarijo. Med več kot 10 različnimi meniji dnevno, bodo obiskovalci Oštarije zagotovo našli nekaj po svojem okusu. Izbirali bodo lahko med tradicionalnimi slovenskimi jedmi, ki jih pripravljajo izključno iz domačih, slovenskih surovin.

Tudi cenovno se bodo v Oštariji potrudili, da bodo dostopni za prav vsak žep. Obisk Citycentrove Oštarije bo tako tudi za najbolj izbirčne kulinarične sladokusce pravo gurmansko doživetje.