Teta Frida

Zgodbo tete z najslajšimi idejami v mestu je najlažje začutiti v njeni konceptualni slaščičarni in kavarni. Pri Teti Fridi se vse vrti okoli čokolade: od tortic, sladoledov, do najboljših pralinejev. Vse 100% naravno. Zelo ceni kakovost, zato so vse njene kreacije narejene brez umetnih arom, barvil ali konzervansov. Izdelane so brez transmaščob. Teta Frida ne uporablja margarine ali palmovega olja, ampak  mlečno in kakavovo maslo, za barvanje pa sveže sadje in zelenjavo. V slaščicah Tete Fride se bohoti gourmet čokolada iz najboljšega kakava iz trajnostne pridelave, in ne iz poceni kakava iz okolju škodljive proizvodnje.

Pripravite se na nepozabno sladko izkušnjo, kajti odločitev v prijetnem okolju vrhunsko dovršenega dizajna, se bo pred njenimi sladkimi vitrinami spremenila v veliko skušnjavo. Dnevno je na voljo več kot 30 različnih tort, slaščic v kozarčku, domačih pit ter več kot 30 različnih vrst 100% naravnega sladoleda. Na poličkah darilnega čokoladnega programa pobrskajte med več kot 100 različnimi unikatnimi sladkimi darili Tete Fride in presenetite tudi najbližje. Ne spreglejte mednarodno nagrajenih čokoladnih izdelkov Tete Fride, ki jih najdete ravno v darilnem kotičku!

Teta Frida je naklonjena tudi gostom s posebnimi željami. Presnojedci se lahko posladkajo s presnimi sladicami, ki so brez kakršnihkoli umetnih ali naravnih sladil, v njih ni niti drugače zelo priljubljenega agavinega sirupa ali brezovega sladila. V vitrini boste našli tudi nekatere sladice z brezglutenskimi in brezlaktoznimi sestavinami. Preverite izbor in izberite svojo najljubšo.

Spoznajte linijo Fit Frida, linijo 100% naravnih slaščic Tete Fride, ki so popolnoma brez moke in brez dodanega sladkorja, slajene le z naravnim fermentiranim sladilom eritritol in stevio. Za še večjo hranilno vrednost so nekaterim sladicam iz linije Fit Frida dodani tudi proteini. Vsebujejo veliko zdravih maščob ter malo ogljikovih hidratov, pripravljene po načelih LCHF. Še posebej primerne za diabetike zaradi nizkega glikemičnega indeksa. Zdrave, pa vendar v okusu ne zaostajajo za ostalimi Fridinimi kreacijami. Sladkanje brez slabe vesti!

Privoščite si svoj sladki trenutek dneva tudi v nakupovalnem vrtincu. Vabljeni k teti z najslajšimi idejami v mestu! 🙂