Citystyle

Se kdaj vprašaš, kateri modni kosi najlepše poudarijo tvoje atribute in tvojo osebnost? V katerih oblačilih se počutiš dobro, so modna in hkrati ustrezajo tvojemu stilu? S tovrstnimi nasveti ti pomagamo v naši modni zgodbi #citystyle

Kaj je Citystyle?

Citystyle je nagradni modni natečaj, ki ga pripravlja nakupovalno središče Citycenter, s pomočjo katerega vam z nasveti pomagamo v naši modni zgodbi.

Kdaj in kako poteka nagradni natečaj?

👉 Nagradni natečaj poteka 2x letno in ga objavimo na Citycentrovi Facebook strani.

👉 Ko se nagradni natečaj prične, na spletni strani objavimo obrazec preko katerega se prijavite na natečaj.

👉 Med vsemi prijavami izberemo dva kandidata oz. kandidatki, ki sta deležna stiliranja:

  • izbor oblačil in obutve,
  • oblikovanje pričeske,
  • ličenje,
  • profesionalno fotografiranje – le-to bo potekalo v petek, 7. julija 2023, v popoldanskih urah.

👉 Stajlinge nato objavimo na Citycentrovem Instagram profilu, kjer poteka glasovanje za najboljši #citystyle. Vsak kandidat prejme nagrado v obliki darilnih bonov Desetak v vrednosti 150 eur, med glasovalci pa izžrebamo dva srečneža, ki prejmeta Desetake v vrednosti 40 eur.

Stajlingi

Pri iskanju modnega navdiha za osebni stil vam svetuje stilistka Sonja Rigler, s katero v Citycentrovih prodajalnah skupaj poiščete modne kose, ki odražajo vašo osebnost in življenjski slog. Za dopolnitev celotnega stajlinga poskrbi naša ekipa strokovnjakov, in sicer za pričesko poskrbijo v Frizerskem salonu Dok, za ličenje pa Müllerjevi ali dm-ovi vizažisti.

Izbor oblačil in obutve: Sonja Rigler

Oblikovanje pričeske: Frizerski salon Dok

Ličenje: Müllerjevi ali dm-ovi vizažisti

Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.