Koncert
čet., 27 jun.
Koncert

Koncert: Vlado Kreslin in Mali bogovi

Dodaj v koledar
19:00

V sklopu natečaja Cityband 2024 vas vabimo na veliki koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi

Vstop na koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi in predskupina zmagovalnima skupinama Cityband 2024 bo brezplačen.

👉 KDAJ?
Četrtek, 27. 6. 2023 ob 19:00

👉 KJE?
Dogodek bo potekal na parkirišču pri Gala Caffe in bo v vsakem vremenu.

👉 KAKO DO VSTOPNIC?
Koncert je brezplačen, vendar bo vstop na dogodek mogoč le z vstopnico. S kuponom iz junijske številke Citycentrovega Magazina, ki izide v sredo, 19. junija 2024, lahko prejmete dve brezplačni vstopnici za koncert na Info točki Citycentra Celje. Število vstopnic je omejeno.

👉 Otroci do 12. leta starosti imajo prost vstop, vendar ne brez spremstva staršev oz. njihovi skrbnikov (ZJRM-1). Za vse ostale bo vstop na dogodek mogoč le z vstopnico.

CITYCENTROV MAGAZIN

ZNANI STA ZMAGOVALNI SKUPINI LETOŠNJEGA NATEČAJA CITYBAND 2024

Z veseljem sporočamo, da smo uspešno zaključili že 14. glasbeni natečaj za neuveljavljene glasbene skupine CITYBAND 2024: »Imamo zmagovalni skupini letošnjega natečaja!«

Zmagovalec tričlanske strokovne komisije, v sestavi Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in Mileta Grujić (Mali bogovi), je skupina Delta Riff iz okolice Ljubljane. Za nagrado prejmejo dva snemalna dneva v profesionalnem studiu. Zmagovalec po mnenju poslušalcev, ki so glasovali na Facebook strani Citycentra, je skupina Inšpektorji z Dolenjske. Za nagrado prejmejo darilne bone Desetak v vrednosti 500 evrov. Obe zmagovalni skupini, ki sta poleg nagrade osvojili naslov Cityband 2024, bosta v četrtek, 27. junija 2024, na zunanjem prizorišču Citycentra nastopili kot predskupini na koncertu Vlada Kreslina z Malimi bogovi. Na dogodku bo potekala že tradicionalna podelitev nagrad.

Veselimo se izjemnega glasbenega večera, 27. junija, s pričetkom ob 19. uri in vabimo vse ljubitelje glasbe, da se nam pridružijo pri praznovanju obetavnih talentov in uživanju v dobri glasbi.