Pravila za starše / skrbnike otrok

V Otroški park Džungla pripeljete zdravega otroka – v primeru vročine, kihanja, smrkanja obisk preložite. Vrhnja oblačila otrok prevzamete v oskrbo, ko otroka predate v otroški park. Starš je odgovoren, da njegov otrok v otroškem parku uporablja igrala in tudi sicer ravna skladno s priporočili NIJZ (zlasti: obvezna razdalja do drugih udeležencev, individualna raba igral, razkuževanje rok itd.). Priporočila NIJZ so vam dostopna na spletni strani NIJZ.

V Džunglo pridem zdrav

Če kašljam, kiham, imam vročino ali se počutim slabo, svoj obisk v otroškem parku raje preložim.

Shranjevanje stvari

Na mojih oblačilih se nahajajo različni virusi in bakterije, ki jih ne želim vnesti v otroški park, zato moja vrhnja oblačila vzamejo starši.

Moje roke so čiste

Razkužilo je čisto blizu vhoda in ker želim uničiti viruse in bakterije, ki so na mojih rokah, si jih pred vstopom v park razkužim. Za pomoč prosim starše. Po uporabi igral si temeljito umijemo ali razkužimo roke, med igro pa se ne dotikamo ust, nosu ali oči.

Ne dotikam se…

… obraza, oči, nosu in ust, drugih otrok in animatorja. Virusi in bakterije vstopajo v naše telo skozi sluznico, zato je pomembno, da se ne dotikam svojega obraza. Prav tako se ne dotikam drugih otrok in animatorja. Če pa želim nekoga objeti, ker ga dolgo nisem videl, ga raje pozdravim z dotikom stopal.

Higiena kašlja

Virus se prenaša s pomočjo kapljic, torej kihanja in kašljanja. Da preprečim okužbo sebe in drugih, zakašljam ali kihnem v robček, ki ga takoj odvržem v smeti. Če pa robčka nimam pri sebi, kihnem ali zakašljam v zgornji del rokava.

Pri igri upoštevam navodila

Animatorji so tisti, ki me bodo med igro usmerjali. Prav tako pa so tisti, ki so seznanjeni z vsemi pravili, zato jih moram upoštevati in poslušati. Poskrbeli bodo, da se bom dobro zabavali.
Čaka vas polno dogodivščin in zabave!

Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji in s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite nas (03 425 12 50), nam pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Vedno nekaj novega.

Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.