Pravila za starše / skrbnike otrok

V Otroški park Džungla pripeljete zdravega otroka – v primeru vročine, kihanja, smrkanja obisk preložite. Vrhnja oblačila otrok prevzamete v oskrbo, ko otroka predate v otroški park. Starš je odgovoren, da njegov otrok v otroškem parku uporablja igrala in tudi sicer ravna skladno s priporočili NIJZ (zlasti: obvezna razdalja do drugih udeležencev, individualna raba igral, razkuževanje rok itd.). Priporočila NIJZ so vam dostopna na spletni strani NIJZ.

V Džunglo pridem zdrav
Če kašljam, kiham, imam vročino ali se počutim slabo, svoj obisk v otroškem parku raje preložim.
Shranjevanje stvari
Na mojih oblačilih se nahajajo različni virusi in bakterije, ki jih ne želim vnesti v otroški park, zato moja vrhnja oblačila vzamejo starši.
Moje roke so čiste
Razkužilo je čisto blizu vhoda in ker želim uničiti viruse in bakterije, ki so na mojih rokah, si jih pred vstopom v park razkužim. Za pomoč prosim starše. Po uporabi igral si temeljito umijemo ali razkužimo roke, med igro pa se ne dotikamo ust, nosu ali oči.
Ne dotikam se…
… obraza, oči, nosu in ust, drugih otrok in animatorja. Virusi in bakterije vstopajo v naše telo skozi sluznico, zato je pomembno, da se ne dotikam svojega obraza. Prav tako se ne dotikam drugih otrok in animatorja. Če pa želim nekoga objeti, ker ga dolgo nisem videl, ga raje pozdravim z dotikom stopal.
Higiena kašlja
Virus se prenaša s pomočjo kapljic, torej kihanja in kašljanja. Da preprečim okužbo sebe in drugih, zakašljam ali kihnem v robček, ki ga takoj odvržem v smeti. Če pa robčka nimam pri sebi, kihnem ali zakašljam v zgornji del rokava.
Pri igri upoštevam navodila
Animatorji so tisti, ki me bodo med igro usmerjali. Prav tako pa so tisti, ki so seznanjeni z vsemi pravili, zato jih moram upoštevati in poslušati. Poskrbeli bodo, da se bom dobro zabavali.
Čaka vas polno dogodivščin in zabave!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte rojstni dan v Otroškem parku Džungla z različnimi tematskimi doživetji. V Skrivnostih Džungelskega sveta poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih ugank itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo skriti zaklad, rešijo opico Lori ali zaustavijo napad dinozavrov v Džunglo.

Pokličite (03 425 12 50), pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.