Darilo, ki osreči dvakrat

Tako kot so za setev, rast, cvetenje in žetev potrebni 4 letni časi, je tudi za razkrivanje čudes narave in ustvarjanje čarobnih daril potrebno leto dni skrbnih priprav. L’OCCITANE v prazničnem času ponosno razkriva čudesa narave, ujeta v mikavne darilne škatle, ki vsakomur narišejo širok nasmeh na usta. Ko se odločite za darilo iz L’OCCITANA, osrečite dvakrat – osrečite sebi ljubo osebo, obenem pa tudi naravo, saj so vsi izdelki in darilna embalaža ustvarjeni z vsem spoštovanjem do okolja.

Gojimo dobre spremembe

Narava je vir našega navdiha, naših zakladov, našega čudežnega sveta. Če bomo skrbeli zanjo, bo tudi ona skrbela za nas. Zavedati se moramo, da našemu naravnemu svetu pretijo izredne razmere in da se moramo zanj boriti skupaj. Zato moramo gojiti dobre spremembe.

Ponudbo darilnih kompletov po prazničnih cenah si lahko ogledate na povezavi: Posebna praznična ponudba*

* Akcija poteka v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si do konca zaloge ali najkasneje do 31. decembra 2022.

 • L’OCCITANE

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  L’OCCITANE že od leta 1976 kreira, razvija in izdeluje negovalne in lepotilne izdelke za dobro počutje ter tako svetu razodeva čudesa narave.
  TELEFON
  +386 (0)30 304 109