Glede na to, da je sezona maturantskih plesov, valet ter porok pred nami, poglejmo nekaj nasvetov za oblačenje fantov – maturantov in njihovih staršev. Že nekaj sezon se za mlajše moške pojavljajo obleke precej ozkega kroja z ozko teliranimi suknjiči, ti imajo ozke, dolge reverje in se običajno zapenjajo z dvema gumboma. Hlače oblek so ozke, lahko zalikane na rob. Zadnja leta je najpopularnejša dolžina do gležnjev, torej krajše, kot smo običajno vajeni. Tak model obleke si lahko privoščijo vitki moški, če je moški močnejše postave, naj raje izbere obleko klasičnega kroja in klasične dolžine hlač (torej hlačnica sega do tal, kadar moški stoji v hlačah brez obutih čevljev).

K maturantski obleki spada lepa srajca, običajno v beli ali svetlih barvah, ter (ozka) kravata. Lahko pa se poseže tudi po klasičnem enobarvnem T-shirtu, ki doda videzu sproščenost. Določeni moški si izberejo tudi metuljček, ki lahko v izbrani kombinaciji dobro ‘uspe’, če se celoten styling sklada s slogom in osebnostjo moškega. Izberemo tudi lepe, tanke nogavice in usnjene čevlje z vezalkami, ter čim tanjšim podplatom. Lahko pa kombiniramo tudi bele usnjene teniske za malce bolj ležeren videz.

NEŽNI TONI ZA ZAČETEK SEZONE

Zakaj pa nebi letos na maturantskem plesu zablesteli v svetlih tonih – svetlo modra, bež ali nežno zelena obleka, klasičnega kroja, ki ga z lahkoto kombiniramo z belo srajco ali gladko majico, zraven pa bele superge. Vaša plesalka bo navdušena nad vašim izborom.

KLASIČNA ELEGANCA S.OLIVER BLACK LABEL

Temno moder suknjič, temno modre hlače, svetlo modra srajca, kravata v odtenku modre barve, temno rjav (konjak) pas in elegantni temno rjavi (konjak) čevlji – preprosto in zelo elegantno. S to kombinacijo ne morete zgrešiti.

JOGGSUIT – NEPREMAGLJIVO UDOBJE

Mladi prisegajo na stil, ki nudi tudi udobje. Joggsuit je prava izbira za noč, ki se v trenutku prepleše v jutro. Elastičen jersey doda klasični moški obleke udobje, kroj pa eleganco. S supergami na nogah in plesalko pod roko se maturantska noč ne bo nikdar končala.

 • s.Oliver

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  V trgovini s.Oliver lahko kupci izbirajo med tremi znamkami: s.Oliver Red Label, s.Oliver  Black Label in QS designed by, ki ponujajo oblačila, čevlje in modne dodatke za vso družino in vse starostne skupine. 
  TELEFON
  +386 (0)3 425 32 20
 • s.Oliver Black Label

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Interier trgovine je minimalističen in eleganten ter nudi odlično kuliso za kolekcije, ki so namenjene poslovnim ženskam in moškim.
  TELEFON
  +386 (0)5 978 18 66