ODPRTO - Nakupovalno središče ALEJA prejelo prestižno nagrado Global RLI Award

Nakupovalno središče ALEJA prejelo prestižno nagrado Global RLI Award

1. 10. 2021
Nakupovalni center ALEJA, najmlajši od petih slovenskih nakupovalnih centrov, ki jih upravlja SES Spar European Shopping Centers, katere del je tudi naš Citycenter Celje, je konec septembra v Londonu v kategoriji Mednarodna nakupovalna središča – nova izgradnja prejel prestižno nagrado Global RLI Award. Kot najsodobnejša slovenska nakupovalna destinacija je ALEJA premagala finaliste iz Srbije, Italije in Kitajske. 
Strokovna komisija je ob podelitvi nagrade poudarila velik prispevek ALEJE na področju odličnosti do strank, predstavitve blagovnih znamk in trendov, dodatno pohvalo pa je nakupovalni center prejel tudi za svoj odnos na področju čistoče in higiene, še posebej v zahtevnih časih pandemije. ALEJA po mnenju ocenjevalcev dosega visoko raven storitev, ponuja raznolik asortiman, ustvarjanja privlačne nakupovalne izkušnje za obiskovalce, ki jih uspešno povezuje tudi z digitalnim svetom. S prejeto nagrado ALEJA nadaljuje zmagovalni niz SES-a, ki je tudi v preteklosti za številna nakupovalna središča, s katerimi upravlja, prejel prestižne mednarodne nagrade in priznanja. 
Nakupovalnemu centru ALEJA iskreno čestitamo za prejeto nagrado, ki nam vsem predstavlja motivacijo, da smo za naše cenjene stranke, poslovne partnerje in okolje tudi v prihodnje najboljši.