Postanite zeleni mojster trajnostnega nakupovanja!

V Sparu verjamejo, da vsak korak v smeri zelenega razvoja šteje, zato so združili moči z Ekologi brez meja in skupaj pripravili nekaj novega.

Za svetovni dan Zemlje, ki ga obeležujemo v ponedeljek, 22. 4., so izdali Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje. V njem najdete zakladnico okolju prijaznih nasvetov in koristnih informacij, kako lahko v Sparu nakupujete trajnostno, zahvaljujoč ponudbi izdelkov in storitev, ki vam je tam na voljo. S pomočjo vodnika lahko preverite, ali ste na področju trajnostnega nakupovanja šele na začetku svoje poti, se morda že znajdete na enem izmed srednjih nivojev ali pa imate trajnostne prakse v malem prstu in ste že zeleni mojster. Vodnik vsebuje konkretne nasvete, ki vam glede na oddelek v trgovini, na katerem se nahajate, pomaga, kako nakupovati še bolj trajnostno.

Tudi vi prelistajte nov Sparov vodnik za trajnostno nakupovanje in z njegovo pomočjo postanite zeleni mojster trajnostnega nakupovanja!

*Spremljajte družbena omrežja znanih slovenskih vplivnic: Jasne Mehle – @lajfzmulci in Teje Jugovic @coolmamacitaa, ki sta sprejeli že trajajoč trajnostni izziv, v katerem bosta s svojima družinama in s pomočjo Sparovega vodnika za trajnostno nakupovanje v treh tednih skušali zmanjšati količino pridelanih odpadkov.