Natečaj Rišem/Pišem za prijatelja že 5. leto navdušuje mlade ustvarjalce

Kreativno-dobrodelni natečaj Rišem/Pišem za prijatelja, katerega organizator je podjetje Acron, d.o.o., s svojimi galanterijami Bags&More in papirnicami Office&More, je letos že peto šolsko leto zapored spodbujal ustvarjalnost in dobrodelni duh med šolarji. Malčki, šolarji in dijaki so ustvarjali likovna dela na tematiki svetovne in slovenske znamenitosti ter vzorci; in literarna dela na temo moj planet. Tudi tokrat je bil odziv izjemen, saj je sodelovalo več kot 4.000 otrok iz več kot 300 vrtcev, osnovnih in srednjih šol širom Slovenije!

Finaliste izbere komisija organizatorja, zmagovalce pa se določi na javnem glasovanju. Umetnine zmagovalcev – 6 likovnih in 6 literarnih del – zdaj že krasijo šolske zvezke, ogledate pa si jih lahko tudi na razstavi v Citycentru Celje, pred galanterijo Bag&More, od 18. 8. do 3. 9. 2022, s še nekaj izstopajočimi kreacijami.

Vabimo vas, da trud šolarjev podprete z nakupom šolskih zvezkov Rišem/Pišem za prijatelja v galanteriji Bags&More. Celoten izkupiček od prodaje bo tudi letos namenjen dobrodelni organizaciji Zvezi prijateljev mladine Slovenije in zmagovalnim ustvarjalcem.