Zdravo. Kako si? Za trenutek se ustavi, zadihaj in se poglej. Najnovejša Sprandi kampanja »Ustavi se za trenutek« govori o tebi. O tem, kako se počutiš. Nova kolekcija AW22 je v CCC.

Več na www.ccc.eu.

SPRANDI „USTAVI SE ZA TRENUTEK” JESEN-ZIMA 2022

Najnovejša Sprandi kampanja ‘Ustavi se za trenutek’ govori o tebi! O tem, kako se počutiš. O tvoji pravici, da se za trenutek ustaviš, globoko vdihneš in se sprostiš nekje na prostem, po možnosti z dobrimi prijatelji. Najbolje v kakšni športni dejavnosti, saj veš, da igraš najpomembnejšo igro v prostem času.

Blagovna znamka Sprandi vstopa v drugo sezono in širi privlačnost o skrbi zase. Blagovna znamka Sprandi se tako kot prejšnje mesece, še naprej posveča skrbi zase. Po vsem nujnem počitku je čas za telesno aktivnost, dvig endorfina in brezskrbno zabavo z najdražjimi. Ustavi se in globoko vdihni. Pazi nase. Počasi. Zavedaj se okolice, bodi pozoren nase in poišči zadovoljstvo v malenkostih, ki te veselijo. Poišči dejavnosti, ki te veseli in se napolni s pozitivno energijo. Poiščite trenutek za aktivno sprostitev in naj bo blagovna znamka Sprandi tvoj najboljši spremljevalec.

V svoji najnovejši kampanji nas Sprandi popelje na teniško igrišče, da si pobliže ogledamo naše najljubše zvezdnike. Sprandi kampanja ‘Ustavi se za trenutek’ vključuje idola generacije Z, igralca ‘Stranger Things’ Finna Wolfharda, igralca Kyla MacLachlana, ki je igral ikoničnega agenta Dalea Cooperja v ‘Twin Peaks’ in supermodel iz 90. let Amber Valletta.

Nova kolekcija je ustvarjena za spremljanje trenutkov aktivnega počitka, pa tudi sprostitve. Obleči mehko trenirko, obuj udobne športne superge in dopolni svojo športno obleko s praktičnimi modnimi dodatki. Ne glede na to, ali si na teniškem igrišču ali zunaj njega, globoko vdihni in si zagotovi maksimalno udobje.