Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Nova kolekcija Reebok je na voljo v CCC po izjemnih cenah!

Nova Reebok kolekcija v CCC je prava poslastica za ljubitelje športnega stila. CCC, kot eden izmed največjih distributerjev blagovne znamke Reebok v Evropi, ponuja bogat izbor te kultne blagovne znamke. Ponudba vključuje večne in trendovske modele športne obutve po odličnih cenah, pa tudi praktične torbice za okoli pasu, nahrbtnike in kovčke. Tu bo vsak našel nekaj zase!

Raznolika kolekcija Reebok v CCC združuje klasične in moderne stile. Tu lahko najdeš že dolgo cenjene, brezčasne modele, kot je na primer Reebok COURT. Ti elegantne, bele superge s šivi, ki jim dajejo vintage vibro, so eden najbolj priljubljenih modelov Reeboka.

CCC-reebok-novica-3
CCC-reebok-novica-5
CCC-reebok-novica-9
CCC-reebok-novica-4
CCC-reebok-novica-6
CCC-reebok-novica-7
CCC-reebok-novica-8

Ljubitelji obutve z bolj športnim, dinamičnim dizajnom bi lahko bili zainteresirani za modele JOGGER in RIDER. Navdihnjeni so s tekaškimi copati, aerodinamične oblike in kontrastnih logotipov. Nekoliko masivnejši model BASKET pa je namenjen košarkarskemu stilu, s katerim je znamka tesno povezana.

Udobni nahrbtniki, praktične torbice za okoli pasu in športne torbe so odlični dodatki k sproščenemu, vsakodnevnemu slogu. V CCC lahko najdeš kolekcijo klasičnih modelov Reebok, ki so znani že leta. Prevladujoča črna in bela barvna shema v kolekciji obutve odlično dopolnjuje živahne, barvite nahrbtnike. Poleg modre in tople rjave so na voljo tudi sodobne srebrna in Peach Fuzz, nežna breskvasto-oranžna, barva leta 2024. Ne zamudi tudi ponudbe Reebok kovčkov. Na voljo so manjše velikosti za ročno prtljago in večji modeli za dolga potovanja.

Kolekcija Reebok je na voljo v CCC prodajalnah in na ccc.eu.

CCC Shoes&Bags
pon. – pet.
09:00 – 21:00
sob.
08:00 – 21:00
Informacije
CCC nudi modno obutev, elegantne torbe, funkcionalne nahrbtnike in okusne dodatke. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z junaki iz Disneyjevih filmov!
TELEFON
+386 (0)59 903 961