JESENSKI TRENDI ŽE ČAKAJO V PRODAJALNAH MASS

Letošnja jesen v trgovine Mass prinaša štiri trende obutve, ki bodo zagotovo postali ključni kos v garderobi za hladnejše dni. Obutev je popolna mešanica najnovejših modnih zapovedi, udobja in funkcionalnosti. To sezono se vračajo debeli podplati, udobne superge, šik gležnjarji in elegantni salonarji. Idej za modne kombinacije nam tako zagotovo ne bo zmanjkalo.

Na vrhu priljubljenosti ostajajo mokasini

Mokasini še niso rekli zadnje besede, saj se tudi to jesen vračajo v kolekcije obutve za hladnejše dni. Razlog, zakaj ostajajo tako priljubljene je zagotovo ta, da so izjemno udobne in uporabne kot popolna obutev za vse stile in okuse. V jeseni bodo na svoj račun prišle ljubiteljice bolj vpadljive obutve in zagotovo bodo njihovo pozornost pritegnili tudi mokasini z robustnim, debelim podplatom. Za piko na i okrašeni s ketnicami in mucko in v drznih barvah, kot sta oranžna in zelena.

Okrašeni salonarji za ljubiteljice pet

Hladnejši dnevi niso razlog, da bi se odpovedali elegantni obutvi, še več, jesenske outfite bodo popestrili salonarji z velikimi šnolami, za ljubiteljice lesketanja, okrašene tudi s kamenčki. Očarale nas bodo čudovite barve, kot sta vijolična in zelena, ki se izvrstno ujemata z jesenskimi outfiti. Salonarje bomo to jesen res težko spregledali. Izstopajo tudi z dodatki kot so ketnice na petnem delu in minimalistični detajli na petah, ki prefinjeno dodelajo vsak stajling.

Superge za vse priložnosti

Če bi morali s tremi besedami opisati superge, ki se jim to jesen ne bomo mogli upreti, so to barvito, kompaktno in s poudarki na detajlih. Začinjeno s pridihom nostalgije. V moderni preobleki bodo namreč v casual stajlingih kraljevale superge z retro navdihom. Ljubiteljice udobnih Skechersk bodo navdušene nad novimi barvami, kolekcija Steve Madden superg pa prinaša pridih svetovljanskosti in urbane mode.

Veliko poudarka pa je tudi na elegantnih supergicah, v beli in črni barvi, z minimalističnimi poudarki v živalskih vzorcih in z bleščicami. Primerno tudi za tiste, ki se tej udobni obutvi ne morejo upreti tudi za bolj formalne priložnosti.

Šik gležnjarji

Kakšna bi bila jesenska moda brez gležnjarjev? Dolgočasna. So ravno prava mešanica elegance in sproščenosti in naravnost popolna obutev za dni, ko si že ogledujemo čevlje, v kateri nam bo prijetno toplo in udobno. To sezono bomo outfite popestrili z gležnjarji z robustnimi podplati, s tanko petko in pa elegantnimi bulerji, ki so dodelani s prefinjenimi dodatki, kot so bleščice, verižice in paščki.

*Vsi modeli so na voljo v naši spletni trgovini www.mass.si.