Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Ženska nova kolekcija

Modna napoved za pomlad? Vesele barve in dobro razpoloženje!

Prilagodite se pomladnemu valu z drznim naborom barv, vse od živahne limetine, roza in magente, do pastelne sivke ali modre. Letošnji trendi so jasni: barve, različne višine in oblike pet, širok izbor različnih vrst čevljev (mokasini, salonarji in zadaj odprti salonarji, Mary Janes in številni drugi) ter zanimive oblike. Ta ponudba vas bo zagotovo tako navdušila, da ne boste vedeli, kateri veseli stil izbrati prej. Kolekcija je polna svetlih barv, geometrijskih vzorcev in ostrih kontrastov – za dober odmerek dopamina.

Moška nova kolekcija

Tudi moški lahko v modi pokažejo svoje barve. Barvite nogavice in čevlji v drznejših odtenkih bodo poskrbeli za barvno popestritev moške garderobe. Brezčasni elegantni modeli z vezalkami Lazzarini tipa derby v tej sezoni navdušujejo z večbarvnimi potiskanimi površinami. Te nove barvne različice v klasični moški svet prinašajo svežino. Ne bojte se enobarvnih modelov v drzni rdeči ali modri barvi. V kombinaciji z visokim udobjem za uporabnika ta trend vse bolj postaja v središču pozornosti modno ozaveščenih moških. S tem trendom dobrega razpoloženja ste dobro opremljeni za vsakodnevno nošenje v pisarni, pa tudi za najrazličnejše priložnosti. Zagotovo pritegnejo pozornost zaradi elegantnih, barvitih poudarkov na zgornjem delu ali kontrasta na podplatu.

Humanic
pon. – pet.
09:00 – 21:00
sob.
08:00 – 21:00
Informacije
Ponudba v Humanicu vključuje visokokakovostne blagovne znamke, kot so Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Calvin Klein Jeans, Guess, Högl, Kate Gray, Tamaris, Bugatti, Rieker, Skechers, Puma, Nike, adidas in številne druge.
TELEFON
+386 (0)3 600 04 26