Super čevlji za super otroke!

Za vse mame in očete, babice in dedke, tete in strice, ki želijo osrečiti svoje SUPER OTROKE: pri nas so male nogice v najboljših rokah, saj ponujamo res širok izbor najboljših blagovnih znamk! NIKE, SKECHERS, SUPERFIT, NEW BALANCE, TOMMY HILFIGER – tudi otroci imajo radi super čevlje. Kaj je zares pomembno? Le “popolno prileganje” je dovolj dobro za zdrava otroška stopala! Zato v vseh trgovinah HUMANIC nudimo strokovno svetovanje o obutvi.

Oglejte si našo ponudbo otroških čevljev na spletu in v poslovalnicah.

SPROŠČENO V ŠOLO S KUL SNEAKERJI

S temi kul nizkimi sneakerji in sneakerji srednje višine so otroška stopala dobro opremljena za razburljivo druženje s prijatelji v vrtcu ali šoli. Mini začetniki trendov izbirajo sneakerje z najbolj vznemirljivimi vzorci. Točk ne dobijo le zaradi popolnega prileganja, prožnih podplatov in delno vodoodbojnih membran Tex – ampak tudi zaradi svojega izjemno športnega videza! Sneakerji za deklice zasijejo v najlepših pastelnih barvah z bleščečimi detajli. Modeli z lučkami zagotavljajo “vau” učinek in dobro vidljivost – za nepozabne jesenske dogodivščine!

 • Humanic

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Ponudba v Humanicu vključuje visokokakovostne blagovne znamke, kot so Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Calvin Klein Jeans, Guess, Högl, Kate Gray, Tamaris, Bugatti, Rieker, Skechers, Puma, Nike, adidas in številne druge.
  TELEFON
  +386 (0)3 600 04 26