Dobrodošel nazaj, Mutsy!

Ja, prav ste prebrali… ikonska nizozenska blagovna znamka Mutsy se vrača v Baby Center.
S svojimi dizajnerskimi vozički, ki združujejo inovacijo in trajnost, Mutsy ponovno zaseda svoje mesto v naši ponudbi, pripravljen osrečiti veliko staršev in otrok.

Od svojega začetka leta 1937, Mutsy neprestano dokazuje svojo zavezanost k inovacijam in dizajnu. Značilna je njihova predanost detajlom, ki resnično naredijo razliko v vsakdanjem življenju družin. Mutsy razume, da so prav te “majhne stvari” ključne za ustvarjanje izdelkov, ki ne samo da olajšajo, ampak tudi obogatijo družinsko življenje.

Mutsyjevi vozički so razviti za tiste, ki cenijo edinstvenost in inovativnost, za tiste, ki iščejo kombinacijo luksuza in pametnega dizajna ter si želijo prispevati k boljšemu svetu. Če iščete kakovost, ki podpira tako sladke sprehode kot pametno prihodnost, potem bo Mutsy prava izbira za vas.

V naši ponudbi najdete modele, kot so Nio, Evo, Nexo in Flow. Prav vsi modeli so elegantni, udobni in kompaktni, a hkrati vsak model prinaša posebno zgodbo in inovacije, zasnovane za sodobne starše in njihove malčke.

Obiščite nas in odkrijte, zakaj je Mutsy znova osvojil srca staršev po vsem svetu. Vabimo vas, da si v naših trgovinah ali na naši spletni strani ogledate najnovejšo kolekcijo in izberete voziček, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu. Dobrodošel nazaj, Mutsy!