V svetu, kjer je tempo vsakdanjega življena zelo dinamičen, nas znamka Comma s kampanjo »Little moments«, mali trenutki, opomni, da si vzamemo trenutek zase, saj je vsak majhen trenutek neprecenjiiv.

Nova kampanja za pomlad/poletje 2024, imenovana “Mali trenutki”, nas opomni, da cenimo drobne radosti življenja. Saj pozitivne stvari in dogodki v nas zbujajo veselje in srečo in s tem ustvarjajo naše male trenutke. Na primer, ko sonce obsije starodavne zgradbe z zlatim sijem, ko uživate prvo jutranjo kavo na živahnem trgu, ko slikovita narava čaka pred vašimi vrati. Tako je znamka Comma, z obrazoma kampanje, s Cate Underwood, Elisabetto Dessy in Anito Pozzo pričarala raznolikost in lepoto teh “Mali Trenutkov”. Fotografije nas navdihujejo in prikazujejo, kako enostavno je spremeniti drobne stvari v nekaj posebnega v našem vsakdanjem življenju.

Niso raznoliki le obrazi kampanje, raznolika je tudi kolekcija, ki  ponuja široko paleto stilov, barv in idej kako se obleči za različne priložnosti v dnevu. Lahkotni materiali in romantična čipka ustvarjajo elegantno harmonijo kolekcije medtem ko barvni odtenki dodajo toplo in osvežujočo noto.

Comma_Casual-Identity-1
Comma_Casual-Identity-2
Comma_Casual-Identity-3

Candy Kapsule

Znamka Comma v pomladnih in jesenskih mesecih oblikuje posebne kapsulne kolekcije. Ta, ki bo osvežila trgovine Comma se imenuje „Candy Kapsule“ – Kolekcija v barvi bonbončkov. Živahne barve in preprosti dizajni ujamejo lahkotnost življenja. Kapsulna kolekcija vsebuje vrhnje dele, obleke in kostime, ki jih lahko mešamo in usklajujemo, v različnih barvah: roza in v barvi peska.

Comma_Candy-kapsule-1
Comma_Candy-kapsule-2
Comma_Candy-kapsule-3

Casual Identity

Rožnati motivi dopolnjujejo denim stylinge, ki so glavni poudarek kolekcije Comma Casual Identity te sezone.

Comma_barvni-oddtenki-1
Comma_barvni-oddtenki-2
 • comma

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo.
  TELEFON
  +386 (0)5 918 18 96