L’OCCITANE že od nekdaj verjame v moč narave in pretapljanje blagodejnih naravnih sestavin v učinkovite izdelke, ki prebudijo vse čute … Nikoli ni bilo dileme o izogibanju umetnim ali kemičnim sestavinam, ki bi bile lahko škodljive za kožo, lase ali lasišče. L’OCCITANE si vedno prizadeva, da so njegovi izdelki čim bolj naravni, a obenem učinkoviti. Kako mu uspe ustvarjati izdelke, ki so varni tako za stranke kot za planet?

Odgovor se skriva v naravi.

MOČ NARAVNIH ETERIČNIH OLJ

Eterična olja so osrednji del L’OCCITANOVE filozofije že od leta 1976, ko je njegov ustanovitelj, Olivier Baussan, prvič destiliral rožmarin. L’OCCITANE ustvarja formule, v katerih so združene aktivne sestavine iz eteričnih olj in njihove aromaterapevtske dišave. Skrbno izbrana eterična olja, v katerih je ujeta visoka koncentracija blagodejnih učinkovin iz rastlin, in njihove skrivnosti so zdaj na dosegu vaše roke. Združena so v L’OCCITANOVIH kolekcijah za nego las, od katerih vsaka vsebuje določeno mešanico petih eteričnih olj, ki delujejo v popolni sinergiji za nego različnih tipov las.

V avgustu se ponudbi pridružujeta dva inovativna izdelka, zasnovana z mislijo na vaše lase in okolje: Intenzivni obnavljalni trdi balzam za lase & Serum za ciljno nočno nego lasišča.

Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 4. avgusta 2022.