ELAN MANTIS

Doživite nepozabno gorsko kolesarsko pustolovščino z gorskim e-kolesom Mantis.

Mantis brezhibno združuje vsestransko zmogljivost spredaj vzmetenega kolesa z vrhunskim pogonom Shimano in zagotavlja izjemno moč in vsestranskost. Kolo je opremljeno z inovativno pogonsko enoto Shimano in vzdržljivo baterijo 600 Wh, kar omogoča več kot 100 km dometa in do kar štirikratno povečano moč pedaliranja za brezskrbno raziskovanje novih terenov.

ntuitivno, vsestransko in zanesljivo.
Kolo Mantis je popolno, zmogljivo in vsestransko gorsko e-kolo za odkrivanje novih terenov!

Brezhibno združuje zmogljivost spredaj vzmetenega kolesa z vrhunskim pogonom Shimano in zagotavlja izjemno moč in vsestranskost. Kolo je opremljeno z inovativno pogonsko enoto Shimano in vzdržljivo baterijo 600 Wh, kar omogoča več kot 100 km dometa in do kar štirikratno povečano moč pedaliranja za brezskrbno raziskovanje.

Hitre in vsestranske pnevmatike Vittoria e-Aggaro združujejo hitrost XC pnevmatik z odličnim oprijemom enduro pnevmatik. E-tuned vilica FOX 34 s 120 mm hoda je zanesljiva na vseh terenih, potopna sedežna opora pa zagotavlja odličen nadzor tudi na zahtevnih enoslednicah.

Preverite vse lastnosti in različice! Naj se pustolovščina začne že danes!

Preverite ponudbo

Kolesarski tekstil

Moške in ženske kolesarske majice združuje udobje in funkcionalnost, izdelane iz lahkega in hitro sušečega prožnega materiala. S silikonsko obrobo za boljše prileganje je to izjemno zračna majica za kolesarjenje po makadamskih poteh. Zadrga na sprednjem delu, trije žepi na hrbtu in dodatni stranski manjši žep z zadrgo poskrbijo za funkcionalnost, ki jo med vožnjo potrebujemo.

Ženske kolesarske hlače imajo udoben ergonomski vložek, silikonske dodatke proti drsenju na hlačnicah in odsevno oblikovane elemente za večjo vidnost in varnost. Moškim kolesarskim hlačam so dodane še naramnice, ki poskrbijo za še boljšo funkcionalnost in udobje.

Preverite ponudbo
 • Hervis

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Vabljeni v trgovino Hervis, kjer vas poleg bogate ponudbe športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter dodatkov za vse vrste športov in vsak letni čas, čaka tudi vrsta storitev, ki bodo vašo nakupovalno izkušnjo naredile še bolj prijetno in prijazno.
  TELEFON
  +386 (0)3 490 35 60