NIKOLI NE RECI NE ETNU? Boho obutev – pridih poletja

So lahkotni in zračni s pridihom narave: Obutev Pat Calvin v boho stilu, kot so sandali v prepletenem videzu ali poletni kosi v stilu espadril, se je že zdavnaj otresla zastarele hipijevske podobe. Brez njih si težko predstavljamo svetovne modne piste in festivale. Na prostem se naravni barvni svetovi in umetelni vzorci združijo v etno stile, polne lahkotnosti. Absolutno obvezni kosi so poletne pletenine in obleke s potiski. Naravni dnevni videz lahko spretno dopolnimo z espadrilami, sandali s polno peto v videzu espadril in natikači z lesenim podplatom.

Boho čevlji – NIKOLI NE RECI NE ETNU?

Svetle barve, zračni materiali in močan pridih narave: to je boho stil. Seveda pa ni namenjen samo oblačilom, je tudi utelešenje poletne mode na čevljih. Pri moških imajo pomembno vlogo poletni, lahkotni stili, platno, pleteni materiali, espadrile in usnjeni natikači. Veliko priljubljenost uživajo tudi čevlji za čoln. Naj vas navdihnejo! Blagovni znamki Pat Calvin in Verbenas v svojih kolekcijah ponujata prave obvezne stile.

Macramé sandali_Kate Gray

Umetnost prepletanja, v katero se lahko zaljubite! Ta etno stil se igrivo ovije okoli vašega stopala in noge ter je popolna spremljava za razgibano poletje. Mehak podplat in zmerna blok peta višine 7 cm poskrbita za udobno nošenje. Zapleteno pleten in okrašen s čudovitimi detajli nakita je ta “wrap” sandal znamke Kate Gray očarljiva, poletno-zračna izbira za pisarno, plažo in tudi festivalski videz.

Modni nasvet – Kathrin Friedl, produktna vodja blagovne znamke Kate Gray – “Okrasno pletenje spominja na makrame izdelke, ki so zapleteno in z ljubeznijo spleteni v zapletene vzorce, nato pa se pogosto podarijo kot darilo.”

 • Humanic

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Ponudba v Humanicu vključuje visokokakovostne blagovne znamke, kot so Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Calvin Klein Jeans, Guess, Högl, Kate Gray, Tamaris, Bugatti, Rieker, Skechers, Puma, Nike, adidas in številne druge.
  TELEFON
  +386 (0)3 600 04 26