MODNI TREND: NAJLEPŠI BARVNI PARI

Že veš, v katerih barvnih kombinacijah boš stopila v sončne pomladne dni? Če si dovolj drzna si obleci izrazite barve.

Vemo, odtenki bele se najbolj enostavno kombinirajo čisto z vsem, kljub temu pa bomo to pomlad navdušene nad čudovitim trendom močnih, vpadljivih barv, ki so preplavile vse modne piste. Nianse zelene, rumene, turkizne, barve fuksije in so tako privlačne, da se jim enostavno ne moremo upreti in so že sedaj prava modna zapoved in trend te sezone.

Neustavljiva barva fuksije je tako ženstvena, zapeljiva in romantična , da v vseh svojih odtenkih osvoji srce na prvi pogled. Zakaj ne bi svoje garderobe to pomlad osvežile s to barvo in svoj vsakodnevni stajling transformirale zanimivega in neskončno ženstvenega.

ZAPELJIVA FUKSIJA

Barva fuksije že nekaj let dominira na modni barvni lestvici. Je mešanica umirjene modre in strastne rdeče barve. Psihologi pravijo, da je to barvna izbira romantične osebe z zelo dobro razvito intuicijo.

Je barva univerzalne harmonije in čustvenega ravnovesja. Spodbuja sočutje, prijaznost in sodelovanje. Prav tako je barva vedrine in sreče, zadovoljstva in spoštovanja.

KOMBINEZON ZA MAKSIMALNO ELEGANCO

Kombinezoni so enostavno čudoviti. Odlično ga lahko kombinirate na sandale, ki poskrbijo za pravo mero elegance, če pa želite bolj sproščen videz pa zraven obujte teniske. Nadenite tudi pas in s tem poudarite svojo ženstvenost. V pomladnem času, ko se pričnejo razne zabave in praznovanja, poroke in maturantski plesi, je kombinezon odlična izbira.

 • comma

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo.
  TELEFON
  +386 (0)5 918 18 96