“PROUD OF YOU” oz. “PONOSNI NATE”

Nemška modna znamka Comma letos praznuje 50-to obletnico. Ob tej priložnosti so oblikovali ekskluzivno jubilejno kolekcijo 50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION, ki bo v trgovinah naprodaj septembra.

Slogan kampanje se glasi “PROUD OF YOU” oz. “PONOSNI NATE”, saj se Comma že od samega začetka zavzema za opolnomočenje žensk. Že 50 let vzpodbuja ženske, da razvijejo svoj potencial. Slogan »ponosni nate” izraža globoke vezi, spoštovanje in hvaležnost do vseh, ki so skozi vsa leta podpirali znamko.

Comma je več kot samo modna znamka. Njen nastanek sega v leto 1973 – v čas prve svetovne konference ZN o ženskah in v čas, ko je vedno več žensk vstopilo na trg delovne sile. To je čas, ko so predpasnike zamenjali hlačni kostimi in kuhalnico pisalni stroj. Ženske so postale neodvisne, Comma pa je postala pionirka “utility chic” stila, ki združuje funkcionalnost, modne trende in eleganco. Danes je Comma pomembna in prepoznavna premium blagovna znamka.

Commina zaveza gibanju za opolnomočenje žensk je bila vedno del njene DNK. S preseganjem tradicionalnih vlog spolov je oblikovala in še zmeraj oblikuje modo, ki odraža samozavestno žensko.

Kolekcije so sestavljene iz poslovnih videzov, videzov za posebne priložnosti in dopolnjene z oblačili za prosti čas. Comma je ponosna, da je del življena samozavestnih žensk že pet desetletij.

In kako bi lahko lepše obeležili obletnico kot z ekskluzivno kolekcijo? Oblikovalci jubilejne kolekcije “50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION” so navdih poiskali v arhivih – v preteklosti. Klasične kosi in kroji so zaživeli v prenovljeni in osveženi podobi. Kolekcijo sestavljajo obleke, pletenine in bluze v črni, beli in bež barvi. Oblačila so obogatena s črno-belim potiskom logotipa, ki jim daje edinstven pečat.

Preteklost pa ni navdihnila samo modnih oblikovalcev. Za obraz kampanje so izbrali kanadsko manekenko Tasho Tilberg, ki je že sodelovala z znamko v 90-ih letih. Tasha se je pridružila ekipi modelov, v kateri je Hou Jing Cui, Afra Bommarco in brazilski transspolnegi model Valentino Sampaio. Skupaj z nemško fotografko Claudio Knoepfel so v Berlinu oživeli nekatere zgodovinske trenutke

EKSKLUZIVNA JUBILEJA KOLEKCIJA 50 YEARS ANNIVERSARY COLLECTION bo septembra na voljo v trgovinah Comma, pri naših partnerjih in tudi na spletu. Z njo praznujejo raznolikost žensk in jih slavijo v vsej njihovi edinstvenosti. Vsaka ženska ima svoj slog, strasti in edinstven pogled na svet. Comma je ponosna na vse njihove dosežke in močne značaje. Skupaj stopajo naproti naslednjim 50-im letom! 🎉 #Comma50 #PonosniNate

 • comma

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo.
  TELEFON
  +386 (0)5 918 18 96