Kolekcija bleščic Comma

Zabava se je vrnila. To je vse o priložnostni modi in praznovanjih. Svetleči materiali in ključni elementi, kot so draperije in bleščice, poudarijo praznični videz. Kdaj boš nosil bleščice in vse skupaj z bleščicami, če ne zdaj? Seveda vaša garderoba ne sme prestopiti meje in v nekem trenutku postati sinonim za kič. A nekaj detajlov ali en outfit so povsem dovolj za popolnost teh novoletnih praznovanj.

Oglejte si kolekcijo bleščic Comma in pogumno stopite iz cone udobja ter preizkusite nekaj drugačnega in nenavadnega.

Naslednji odtenek barve, ki ga potrebujete v svoji garderobi, je modra

V morju čudovitih trendov in barv, ki jih bomo nosili v dneh, ki so pred nami, je modra klasika, ki nikoli ne gre iz mode.

Intenzivna modra, ki se lesketa, sije in izgleda preprosto kraljevsko, s to barvo preprosto ne morete zgrešiti. Prilega se vsem tipom žensk, ki jim daje klasičnost, resnost in eleganco, kot se za prave kraljice spodobi.

To barvo lahko nosite vpadljivo, kot obleko, kombinezon ali kostim ali le kot modni dodatek, na primer čevlje. Je odlična izbira za posebne priložnosti ali kot vsakodnevna kombinacija, še posebej, ko se želite počutiti ženstveno in elegantno. Odlično se poda k nevtralnim odtenkom, v kombinaciji z oblekami, bluzami, plašči in hlačami pa je videti res neustavljivo.

Letošnjo zimo bomo poleg v oblekah preživele v pleteninah, ki veljajo za glavnega zaveznika zime. Pletenina je udobna in topla, voluminozna in kot taka idealna za sestavljanje večplastnih kombinacij, v katerih boste urejene in se hkrati počutite udobno. Ko govorimo o materialih za zimo, je kašmir zagotovo na vrhu lestvice. Kosi iz kašmirja so udobni, kvalitetni, radi jih nosimo in so enostavni za kombiniranje.

 • comma

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo.
  TELEFON
  +386 (0)5 918 18 96