Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Fuksija bo nepogrešljiva to jesen in zimo. Uporabite jo lahko kot osrednji element stajlinga ali kot dopolnilno barvo k vzorcem in kontrastnim tonom oblačil. Kombinacija fuksije in črne je še posebej navdihujoča za modne oblikovalce in stiliste slavnih, pogosto jo vidimo na rdečih preprogah in pred filmskimi kamerami.

comma-fuksija-novica-1
comma-fuksija-novica-2
comma-fuksija-novica-3

Črni kostim

Ne pozabite na večni črni kostim, ki bo vedno elegantna in klasična izbira v garderobi. Ne glede na priložnost je klasično obleko vsestransko in se enostavno prilagaja različnim modnim dodatkom Ta brezčasna kombinacija vam bo služila za različne priložnosti, od dnevnih izhodov do večernih dogodkov.

Prihaja čas svetleče obleke in razigranih bleščic

Prihaja obdobje svetleče obleke in veselih bleščic, in ni vam treba čakati do konca decembra, da jih oblečete. Že zdaj lahko subtilno vključite bleščice v svoj videz in vnesete sijaj v te sive dni.

Čeprav se “uradna” sezona bleščic običajno začne decembra, lahko že od septembra opazite njihovo prisotnost na ulicah svetovnih modnih prestolnic. Bleščice se pojavljajo na različnih oblačilih, kot so čevlji, jakne, obleke, krila in torbe.

Če nestrpno želite nositi svoje sijoče kose že pred decembrom, poiščite navdih pri blogerkah, vplivnicah in modnih ikonah, ki že zdaj s ponosom nosijo bleščice na modnih pistah Milana, Pariza, Londona in New Yorka.

comma-svetleca-obleka-novica-2
comma-svetleca-obleka-novica-1
comma
pon. – pet.
09:00 – 21:00
sob.
08:00 – 21:00
Informacije
Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo.
TELEFON
+386 (0)5 918 18 96