ODPRTO - Citycentrove e-novičke

Show menu

Citycentrove e-novičke

Varstvo osebnih podatkov
Varovanje vaše zasebnosti nam je pomembno, zato vam želimo s temi informacijami pomagati razumeti, katere vaše osebne podatke zbiramo, zakaj jih zbiramo, kako jih uporabljamo ter kakšne so vaše pravice in kako jih lahko uveljavite. 

Euromarkt Center d.o.o. bo z vašimi osebnimi podatki ravnal vestno in skrbno v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov in jih ne bo posredoval nepooblaščenim osebam. Zavezujemo se, da osebnih podatkov ne bomo posredovali, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve. 

Naše e-novičke ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejemali, ker ste se nanje prijavili preko spletne strani ali sodelovali v naših aktivnostih (npr. nagradne igre) in se ob tem strinjali s splošnimi pogoji podjetja. 
Zahvaljujemo se vam za zaupanje in se veselimo druženja z vami. 
Vse najboljše Citycenter
Soglasje za obdelavo osebnih podatkov
Na brezplačna e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju. 

Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-2).

Vsebina e-obveščanja

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani CITYCENTER d.o.o., kot so prodajne akcije, popusti, ugodnosti, novice, nagradne igre, novosti, ... Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje CITYCENTER d.o.o..

Soglašam, da moje podatke uporabite za:
  • Pošiljanje e-novic po e-pošti

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave na prejemanje e-obvestil na spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da podjetje CITYCENTER d.o.o. obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje CITYCENTER d.o.o. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo podjetje CITYCENTER d.o.o. skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.
Če želite biti na tekočem z aktualnim dogajanjem v Citycentru, se lahko kadarkoli prijavite na spodnji povezavi.
PRIJAVA NA E-NOVIČKE
Za več informacij o varstvu osebnih podatkov, si lahko preberete na spodnji povezavi.
ZAKON O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV
Od prejemanja Citycentrovih e-novičk se lahko kadarkoli odjavite, ko boste prejeli naš newsletter (povezavo do odjave boste našli na dnu naših novičk), lahko nam to kadarkoli sporočite tudi na info@city-center.si ali pa se odjavite na spodnji povezavi.
ODJAVA OD E-NOVIČK