CITYBAND 2023 – natečaj za neuveljavljene glasbene skupine

Nakupovalno središče Citycenter Celje razpisuje natečaj za neuveljavljene glasbene skupine. Najboljša po mnenju strokovne žirije bo osvojila dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, zmagovalec po mnenju »poslušalcev« pa darilne bone Desetak v vrednosti 500 EUR.

Obe zmagovalni skupini se bosta tudi predstavili kot predskupini velikega koncerta skupine Mi2 s petimi gosti, frontmani najbolj znanih slovenskih skupin, 29. 6. 2023, na zunanjem parkirišču Citycentra Celje.

V sklopu CITYBAND 2023 nudimo možnost vsem še neuveljavljenim glasbenim skupinam (skupine, ki še nimajo javno izdane ene ali več skladb na kateremkoli nosilcu zvoka), da si preko tega razpisa zagotovite javni nastop in osvojite eno od privlačnih nagrad. Strokovna komisija bo med prispelimi prijavami izbrala svojega zmagovalca, »poslušalci« pa preko Citycentrove facebook strani svojega.

Prijave pošljite najkasneje do četrtka, 1. 6. 2023

Zmagovalca bosta o osvojenem naslovu obveščena najkasneje do 15. 6. 2023.

Prijavo lahko oddate na 2 načina:

  1. preko spodnjega spletnega obrazca
  2. po mailu na nena.horvat@city-center.si s pripisom »Razpis za glasbene skupine Cityband 2023« v priponki je lahko datoteka do 15 MB (prijavnica v PDF obliki >>)