ODPRTO - Trgovine & storitve

Show menu

Trgovine & storitve - Optika Clarus

Kontakt:

+386 (0)30 323 530
+386 (0)3 493 06 04

Optika Clarus

Optika Clarus velja za vodilno podjetje na področju trgovine z očali in optičnimi pripomočki. Na trgu smo prisotni že od leta 1989, najdete pa nas v kar osmih poslovalnicah po Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, Murska Sobota, Kranj, Koper, Nova Gorica in Velenje). Več kot 20 let izkušenj, strokovno in prijazno osebje ter velika izbira kvalitetnih izdelkov priznanih blagovnih znamk so zagotovilo za zadovoljstvo strank.

Največji optični center v Evropi

Poslovna enota Optika Clarus Ljubljana BTC predstavlja največji optični center v Evropi, saj lahko na 800 kvadratnih metrih površine izbirate med bogato ponudbo najkvalitetnejših očal priznanih blagovnih znamk, opravite brezplačno kontrolo vida in okulistični pregled, kupite kontaktne leče, poiščete najbolj primerna sončna očala ali pa se ustavite na športnem oddelku in poskrbite za dober vid tudi med športnimi aktivnostmi. Izbirate lahko tudi med široko ponudbo kontaktnih leč in vseh ostalih dodatkov ter pripomočkov, ki sodijo v repertoar sodobne optike – Optike Clarus. Za vaše najmlajše smo poskrbeli z velikim otroškim oddelkom, kjer si bodo krajšali čas z igrali in uživali ob gledanju risank.

»Z ljubeznijo skrbimo za vaš vid.«

Klub Clarus

Strankam Optike Clarus nudimo poleg vseh zgoraj navedenih storitev in prodajnega programa tudi program zvestobe – Klub kartice Clarus. Člani kluba v poslovalnicah Optike Clarus kupujejo ceneje, nimajo nobenih nakupnih obveznosti ali članarin, vsako leto pa opravijo brezplačni okulistični pregled in hkrati koristijo številne ugodnosti tudi v Diagnostičnem centru Clarus ter Golf Clarus.