Trgovine & storitve - Citycenter

Show menu

Trgovine & storitve - Tom Tailor

Tom Tailor

Za vse, ki si vsakodnevno zastavljate izzive, a ob tem še vedno ostajate zvesti sami sebi. Za tiste, ki iščete in najdete dobre stvari in strani življenja. Za vse tiste, ki ste pogumni in s svojo drzno energijo spodbujate tudi ostale. Za tiste, ki sveta ne vidite črno-belo, ampak mu dodate kanček barve na poti do mavrice. Za vse tiste, ki dihate s polnimi pljuči, tiste katerih energija je nalezljiva, da z njo okužite še ostale. Za vas je pravilna le ena odločitev: TOM TAILOR! Živ in barvit kot življenje samo. Spodbuja nas, da smo vedno najboljša verzija sebe.
RECITE DA pozitivnemu odnosu do življenja.
Bodite drzni! Bodite spontani! Bodite pozitivni!
RECITE DA novim dogodivščinam.
RECITE DA blagovni znamki TOM TAILOR.

Bodite pripravljeni na nove izzive.

Kolekcije pomlad-poletje 2019 modne znamke TOM TAILOR so od februarja že na voljo v vseh trgovinah TOM TAILOR v Sloveniji.

Modna znamka TOM TAILOR bo, s svojimi kolekcijami pomlad-poletje 2019 in s svojim raznolikim naborom športnih oblačil za prosti čas, nedvomno obračala poglede. Kolekcija TOM TAILOR WOMEN eksperimentira z utripom 80-ih in najrazličnejšimi črtastimi motivi, ki se ponavljajo na krilih v obliki črke A in ženstvenih bluzah, medtem ko kolekcija TOM TAILOR MEN določa hiter tempo s paleto pisanih kosov. Parke z živahnimi barvami, klasičnimi vzorci in pridihom svežine kolekcijam moden ulični element. V obeh kolekcijah – TOM TAILOR WOMEN in TOM TAILOR MEN – je poudarek na močnih poletnih odtenkih, kot so modra, rdeča in sončno rumena.