Trgovine & storitve - Citycenter

Show menu

Trgovine & storitve - s.Oliver

Naslov:

s.Oliver SLO d.o.o., Stritarjeva ulica 7, 1000 Ljubljana

Kontakt:

+386 (0)3 425 32 20

s.Oliver

s.Oliver je veliko  več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju  upošteva njihove želje in  potrebe.  V modi se tako odraža tudi duh časa, v katerem živimo. V trgovini s.Oliver lahko kupci izbirajo med tremi znamkami: s.Oliver Red Label, s.Oliver  Black Label in QS designed by, ki ponujajo oblačila, čevlje in modne dodatke za vso družino in vse starostne skupine. 

Modno znamko s.Oliver  Red Label odlikujejo prepoznavne linije, kreativnost, dinamika in usmerjenost v prihodnost. S.Oliver je moda za  vsakogar,  oblačila za vsak dan in za vse priložnosti.  To je naša misija in skrivnost našega uspeha.

Znamka Q/S designed by ponuja casual & cool oblačila. Poudarek je na jersey-u, pleteninah in bombažnih puloverjih. Kolekcije so modne, lahko jih opišemo kot  avtentične, urbane in sodobne. Fokus je na visokem standardu kakovosti, sodobnih modelih in na udobju nošenja in predvsem na enostavnem kombiniranju.

Prestižno linijo s.Oliver Black Label  odlikujejo  odlični  materiali  in  elegantni  kroji,  namenjena  je  poslovnim ženskam in moškim, ki prisegajo na eleganco in kvaliteto.  Vsaka linija ima letno dvanajst kolekcij, zato  je  za  najnovejše  modne  trende  poskrbljeno.  Kolekcije  prehajajo  ena  v  drugo,  tako  da  ni nikakršnih težav z dopolnjevanjem garderobe. Modni dodatki kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln. 

Obiščite nas na facebooku:  www.facebook.com/s.OliverSlovenia

Akcije in novosti