ODPRTO - Trgovine & storitve

Show menu

Trgovine & storitve - A1

Kontakt:

+386 (0)40 929 305

A1

A1 Slovenija je ponudnik telekomunikacijskih storitev, ki ponuja kakovostne storitve, vredne svoje cene. Znamka A1 predstavlja začetek nečesa izjemnega za uporabnike in skrbi za najboljšo uporabniško izkušnjo. Ponudba A1 se ne omejuje zgolj na telefonijo, internet ter televizijo, pač pa se skladno z zahtevami trga širi na področje informacijskih, navigacijskih, zabavnih in drugih digitalnih storitev. 

V sodobno opremljenem Centru A1 lahko preizkusite aktualne naprave, na voljo pa je tudi široka ponudba dodatne opreme za mobilne telefone in tablične računalnike.

Center A1 deluje skoraj brez papirja, saj temelji na e-poslovanju, tako tudi sklepanje pogodb poteka preko elektronskega podpisa. Uporabnikom tako ni potrebno podpisovati vsak izvod dokumenta, svoj izvod pa prejmejo v e-obliki na elektronski naslov. Osvetljavo na prodajnem mestu omogočajo varčne žarnice in LED diode, ki bistveno znižujejo porabo električne energije, poleg tega pa so na prodajnem mestu na voljo tudi koši za recikliranje aparatov, polnilnikov in baterij.

Hitro in enostavno plačevanje položnic je omogočeno na plačilnih avtomatih, kjer lahko uporabniki brez provizije poravnajo položnice s plačilnimi karticami ali si napolnijo svoj A1 SIMPL račun.

Center A1 Celje Citycenter je odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro, v soboto med 8. in 21. uro ter v nedeljo med 9. in 15. uro.