ODPRTO - Trgovine & storitve

Show menu

Trgovine & storitve - Sport Vision

Naslov:

SPORT VISION d.o.o., Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana

Kontakt:

+386 (0)31 760 023

Sport Vision

Podjetje Sport Vision je vodilno v prodaji športne obutve, oblačil in dodatkov na področju balkanske regije. Z različnimi športnimi koncepti posluje že v 9 državah – Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni Gori, Severni Makedoniji, Hrvaški, Sloveniji, Albaniji, Bolgariji in Romuniji. Posluje z maloprodajno mrežo trgovin kot tudi s spletno prodajo.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1996 v Bijelini s svojim sedežem pa posluje iz Beograda.

Sport Vision je zastopnik priznanih športnih znamk Champion, Ellesse, Umbro, New Balance, North Face in mnogih drugih. Prav tako pa je partner svetovno vodilnih športnih znamk Nike, Adidas, Reebok, Under Armour, katerih artikli se lahko najdejo v vseh maloprodajnih lokacijah podjetja.

V podjetju Sport Vision je zaposleno več kot 4000 ljudi in številka se dnevno povečuje.

Poslovanje podjetja Sport Vison je usmerjeno prispevanju družbi in okolici z razvojem in implementiranjem odgovorne poslovne prakse, ki obenem zagotavlja in ustvarja finančni uspeh.

Podjetje označuje fleksibilnost, profesionalnost in dinamična strategija razvoja in je od svojega osnovanja, tržno usmerjena s prepoznavnimi znamkami. Hitro prilagajanje zahtevam trga s profesionalnim odnosom do potrošnikov in partnerjev, je Sport Vision zaupanja vredno podjetje, ki aktivno vlaga v razvoj športa in mlade športnike.

Akcije in novosti