SAFARI IN ČRTE – NOVA KOLEKCIJA ZNAMKE COMMA

Comma z novo kolekcijo prinaša svežino v poletno modo, ki jo navdihuje neizmerna lepota in divjina puščave Mojave, ki je znana po svoji surovosti in lepoti in je najmanjša in najbolj suha puščava v Severnoameriškem puščavskem pasu.

comma-junij-2024-novosti (5)
comma-junij-2024-novosti (6)
comma-junij-2024-novosti (1)
comma-junij-2024-novosti (2)
comma-junij-2024-novosti (3)
comma-junij-2024-novosti (4)

Ta kolekcija je prava oda naravi, ki se odraža v nežnih, a hkrati močnih barvnih tonih, ki spominjajo na neukročeno pokrajino. Nežna bela, skrivnostna črna in topla bež barva tvorijo osnovo, ki jo dopolnjujejo grafični vzorci listov, simbol rasti in življenja. Dolga krila, ki se nežno vijejo v vetru, so kot ples puščavskega peska, ki ga oblikuje veter. So simbol ženstvenosti in elegance, ki v kombinaciji s satenom in lanom ustvarjajo občutek lahkotnosti in svobode. Comma s tem ne prinaša le oblačil, ampak obljubo avanture, ki čaka, da jo odkrijete.

Črno-bela kombinacija pa je drzna izbira, ki odraža sodoben pristop k klasičnemu mornarskemu stilu, in je kot nalašč za tiste, ki si upajo stopiti izven ustaljenih okvirjev in izraziti svojo individualnost. Vsak kos iz kolekcije je zasnovan tako, da prinaša zgodbo, ki jo lahko nosite in živite vsak dan.

Vabljeni v trgovine Comma in na splet: https://www.comma-store.eu/c/new/

 • comma

  pon. – pet.
  09:00 – 21:00
  sob.
  08:00 – 21:00
  Informacije
  Neodvisno ali je priložnost poslovna, glamurozna ali casual je Comma vedno prava izbira. Znamka je poznana po elegantnih krojih, kvalitetnih materialih ter po ženstvenem in modernem dizajnu. V trgovino vsak mesec prispejo nove kolekcije, ki se med seboj dopolnjujejo.
  TELEFON
  +386 (0)5 918 18 96