Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Vsak dan od 9. do 12. ure v Restavraciji INTERSPAR

Zajtrk je naš prvi obrok, ki nam zagotovi energijo za vsakodnevne obveznosti. Pri tem ni pomembno le, da je hranilno uravnotežen, ampak tudi okusen in narejen iz svežih sestavin. Z mislijo na želje obiskovalcev njihovih restavracij so v Sparu tako uvedli težko pričakovano novost – raznolike, sveže pripravljene zajtrke, ki so na meniju vsak dan od 9. do 12. ure v Restavraciji INTERSPAR.

Privoščite si slasten zajtrk!

Na voljo so vam tako topli kot hladni zajtrki – omlete, pečena in umešana jajca, sadne sklede z muslijem, slasten šmorn, sendviči, sestavljene jedi in drugo – za vsako starost, prehranski slog in okus. Med zajtrki boste svojega favorita našli tako vegani kot privrženci »tradicionalnih« klasik, stari in mladi (po duši), ljubitelji francoskih rogljičkov, italijanskih tramezzinov in ameriških zajtrkov. Za neodločneže je na voljo »Vsega po malo«, tisti, ki prisegate na zdrav življenjski slog, pa boste odkrili svoje »Ravnovesje« s chia pudingom in kvinojinim rogljičkom. Z »Narezkom in pol« ter veganskim ali klasičnim »XXL zajtrkom« pa bo prav vsak pripravljen na najzahtevnejše dnevne izzive.

Vabljeni, da tudi vi obiščete Restavracijo INTERSPAR in si privoščite slasten zajtrk!

Restavracija Interspar
pon. – pet.
09:00 – 21:00
sob.
08:00 – 21:00
Informacije
Bogata ponudba jedi z žara, na žlico in ostalih dnevno svežih menijev, pester solatni bar, bogata ponudba okusnih slaščic in prijetno druženje na odprti terasi v poletni dneh.
TELEFON
+386 (0)3 426 76 68