Valentinova ponudba

Valentinov sejem

sob, 10. februarja - sre, 14. februarja
Dogodek

Naj bo letošnje Valentinovo nekaj posebnega.

Ob bližajočem Valentinovem, najbolj romantičnem prazniku v letu, boste lahko izbirali med številno ponudbo izdelkov in izbrali tisto pravo darilo za svojo ljubljeno osebo.

Od sobote, 10., do srede, 14. februarja, boste lahko namreč poleg ponudbe v 90 prodajalnah Citycentra našli prikupno darilo tudi med pestro ponudbo na butičnem valentinovem sejmu. Na voljo bodo izdelki s posvetili in ljubezenskimi motivi, kulinarične dobrote, dišave za dom in nakit.

Na Valentinovem sejmu bodo:

ZALJUBLJENCI, VABLJENI V FOTOKOTIČEK

Pri nas se ptički prvič ženijo že na valentinovo, zato smo za zaljubljence pripravili nagradno igro, v kateri se potegujete za privlačni mobitel Redmi Note 13 PRO 5G 8/256, poleg pa podarjamo šopek vrtnic, tradicionalni simbol ljubezni.

Obiščite nas v Telekomovem centru Citycenter 12. februarja, med 12.30 in 20.30 in ob prihajajočem dnevu zaljubljencev brezplačno ustvarite nepozabni spomin v našem fotokotičku, nato pa že lahko sodelujete v žrebu, ki bo 14. 2. 2024. Izžrebani srečnež bo še isti večer svoji boljši polovici podaril šopek rdečih vrtnic in telefon Redmi Note 13 PRO 5G 8/256.

In to še ni vse: Ob obisku centra imate v času, ko poteka nagradna igra, ob nakupu dodatne opreme Panzerglass in SBS kar 30 % popusta.