Citycentrovo srce za pomoč ljudem v stiski

Citycenter je izrazito družbeno odgovoren nakupovalni center, zato so humanitarne in donatorske aktivnosti stalnica našega delovanja. Pri tem sledimo pretresljivim zgodbam in potrebam okolja. Sodelovanje in dober odziv obiskovalcev Citycentra pri tovrstnih akcijah so nas spodbudili, da smo pred leta 2010 ustanovili humanitarni sklad CITYCENTROVO SRCE, katerega namen je pomagati socialno ogroženim družinam celjske regije.

Od vsakega nakupa Citycentrovega darilnega bona bo 1 % vrednosti namenjen humanitarnemu skladu. Z zbranimi sredstvi bomo pomagali in olajšali življenje družinam, ki pomoč najbolj potrebujejo. Mnogi posamezniki in družine v naši bližini živijo na robu ali celo pod pragom revščine. Odločili smo se, da jim pomagamo po najboljših močeh. V sodelovanju s pristojnimi institucijami bodo sredstva prišla v prave roke. Skupaj jim bomo omogočili lepše življenje! Zahvaljujemo se vam, da ste z nakupom bona prispevali k dobremu dejanju.

Hvala vsem ambasadorjem dobrote!

Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.