ODPRTO - Otroški park Džungla

Show menu

Otroški park Džungla

VABLJENI NA SPROŠČENO IGRO V DŽUNGLO!

Otroški park Džungla končno spet odprt

Džungla je prav na vsakem koraku prilagojena najmlajšim obiskovalcem. Mnogi se bodo razveselili novice, da bo odslej možno spet praznovati rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. V otroškem parku Džungla skrbimo za zagotavljanje visokih higienskih in previdnostnih ukrepov, tako so za najmlajše in njihove skrbnike pripravili tudi mini bonton o ustreznem ravnanju za čim bolj brezskrbno doživetje v Džungli.
PRAZNUJTE Z NAMI ROJSTNI DAN
Pravi raj za otroke
Vabljeni v več kot 300m2 veliko igralnico polno dogodivščin: labirintdva tobogana, različna igrala, ki spodbujajo gibalne spretnosti otrok, svet zanimivih virtualnih igric in kotiček za sproščanje

Igralnica

Kotiček za sproščanje

Rojstni dnevi v Džungli

Mnogi se bodo razveselili novice, da bo odslej možno spet praznovati rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom (Džungelska Fortnite mega pustolovščina, Tvoj super junak-inja na obisku v Džungli, Postani princeska Džungle, Ustvari džungelski napoj, Izdelaj svojega džungelskega prijatelja) s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. PRAZNUJTE Z NAMI ROJSTNI DAN >>
PRAVILA ZA STARŠE / SKRBNIKE OTROK
V otroški park Džungla pripeljete zdravega otroka - v primeru vročine, kihanja, smrkanja obisk preložite. Vrhnja oblačila otrok prevzamete v oskrbo, ko otroka predate v otroški park. Starš je odgovoren, da njegov otrok v otroškem parku uporablja igrala in tudi sicer ravna skladno s priporočili NIJZ (zlasti: obvezna razdalja do drugih udeležencev, individualna raba igral, razkuževanje rok itd.). Priporočila NIJZ so vam dostopna na sledeči povezavi: www.nijz.si
ČE KAŠLJAM, KIHAM, IMAM VROČINO ALI SE POČUTIM SLABO, SVOJ OBISK V OTROŠKEM PARKU RAJE PRELOŽIM.
NA MOJIH OBLAČILIH SE NAHAJAJO RAZLIČNI VIRUSI IN BAKTERIJE, KI JIH NE ŽELIM VNESTI V OTROŠKI PARK, ZATO MOJA VRHNJA OBLAČILA VZAMEJO STARŠI.
RAZKUŽILO JE ČISTO BLIZU VHODA IN KER ŽELIM UNIČITI VIRUSE IN BAKTERIJE, KI SO NA MOJIH ROKAH, SI JIH PRED VSTOPOM V PARK RAZKUŽIM. ZA POMOČ PROSIM STARŠE.
... OČI, NOSU IN UST, DRUGIH OTROK IN ANIMATORJA. VIRUSI IN BAKTERIJE VSTOPAJO V NAŠE TELO SKOZI SLUZNICO, ZATO JE POMEMBNO, DA SE NE DOTIKAM SVOJEGA OBRAZA. PRAV TAKO SE NE DOTIKAM DRUGIH OTROK IN ANIMATORJA. ČE PA ŽELIM NEKOGA OBJETI, KER GA DOLGO NISEM VIDEL, GA RAJE POZDRAVIM Z DOTIKOM STOPAL.
VIRUS SE PRENAŠA S POMOČJO KAPLJIC, TOREJ KIHANJA IN KAŠLJANJA. DA PREPREČIM OKUŽBO SEBE IN DRUGIH, ZAKAŠLJAM ALI KIHNEM V ROBČEK, KI GA TAKOJ ODVRŽEM V SMETI. ČE PA ROBČKA NIMAM PRI SEBI, KIHNEM ALI ZAKAŠLJAM V ZGORNJI DEL ROKAVA.
BREZ MASKE DO 6. LETA (skladno z odlokom Vlade RS)
MASKA OBVEZNA OD 6. LETA DALJE (skladno z odlokom Vlade RS)
ANIMATORJI SO TISTI, KI ME BODO MED IGRO USMERJALI. PRAV TAKO PA SO TISTI, KI SO SEZNANJENI Z VSEMI PRAVILI, ZATO JIH MORAM UPOŠTEVATI IN POSLUŠATI. POSKRBELI BODO, DA SE BOM DOBRO ZABAVALI.
OBIŠČITE NAS V PRAVI DŽUNGLI V 2. NADSTROPJU NAKUPOVALNEGA SREDIŠČA. ODPRTI SMO VSAK DAN (RAZEN NEDELJE).

Odpiralni čas

ponedeljek - petek 9:00 - 21:00
sobota 8:00 - 21:00
nedelja ZAPRTO

Kontakti

Telefon 03 425 12 54
E-naslov info@city-center.si
vesna.dolenc@city-center.si
Storitve za otroke